Logitech ohlašuje reproduktory V20 Laptop Speakers

5. 9. 2005 16:20    Rubrika: Tiskové zprávy

Audio přenosné stejně snadno jako notebook: Logitech ohlašuje reproduktory V20 Laptop Speakers

Logitech ohlašuje reproduktory V20 Laptop Speakers

FREMONT, Kalifornie a Praha — 29. srpna 2005 — Společnost Logitech (SWX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) dnes rozšířila svou řadu audio produktů odhalením svých prvních reproduktorů navržených speciálně pro majitele notebooků – model Logitech® V20 laptop speakers. Tyto reproduktory jsou kompaktní a lehké, takže je možné je pohodlně vzít s sebou na cesty za obchodem nebo zábavou.

Vzhledem k rostoucím prodejům notebooků a růstu stahování digitální hudby se zvuk u notebooků stává stále důležitějším. Společnost Logitech, přední výrobce multimediálních reproduktorů pro PC, oslovuje rychle rostoucí trh s notebooky svou nabídkou vysoce kvalitního audia pro uživatele na cestách.

„Společnost Logitech přináší své zkušenosti z oblasti audia lidem, kteří vlastní notebooky,“ řekl Ray Weikel, ředitel marketingu produktů společnosti Logitech pro audio. „Reproduktory V20 jsme zkonstruovali s ohledem na přenosnost, kvalitu a dostupnou cenu. Odbourali jsme komplikace s napájením, abychom dosáhli lehkého řešení s méně kabely zaměřeného na kvalitu zvuku, takže poslech hudby z notebooků je nyní skvělým zážitkem.“

Reproduktory pro notebooky, Logitech V20, jsou napájeny přes USB a nevyžadují žádné další kabely – jednoduše je připojte do USB portu a vychutnejte si čistou digitální kvalitu zvuku kdekoli budete. Jelikož tyto reproduktory jsou napájeny přes USB, fungují jak s notebooky platformy PC, tak i Mac. Reproduktory jsou vybaveny skládacími stojánky pro co nejlepší přenositelnost. Reproduktory V20 se navíc dodávají s ochranným cestovním pouzdrem, které usnadňuje ukládání kabelů a současně reproduktory chrání před nárazy a poškrábáním.

Navzdory malým rozměrům poskytují reproduktory V20 vynikající basy díky kombinaci dvoupalcových driverů s vysokým zdvihem a třípalcových tlakových driverů. Společnost Logitech navíc pro větší pohodlí vybavila horní část reproduktorů prvky pro ovládání multimédií (tlačítka přehrát, pauza, stop, přechod na předchozí nebo následující skladbu, hlasitost a vypnutí zvuku – „mute“), čímž odpadá neohrabaná manipulace s notebookem při ovládání běžných multimediálních funkcí. Reproduktory Logitech V20 laptop speakers budou ve Spojených státech k dostání počátkem září a v Evropě od října. Doporučená maloobchodní cena reproduktorů v ČR bude pravděpodobně 1.990,- Kč s DPH.