Prestigio - kožený USB flash disk

5. 9. 2005 16:32    Rubrika: Tiskové zprávy

Kožený USB flash disk nabízený společností Prestigio poskytuje neotřelou alternativu k běžným USB jednotkám

Prestigio - kožený USB flash disk

Praha, 31. srpna 2005 – Společnost Prestigio International, jeden z nejdynamičtěji se rozvíjejících mezinárodních výrobců nejmodernějších mobilních počítačů, monitorů a příslušentsví, dnes oznámila uvedení svého nového produktu s názvem Prestigio Leather Data Flash na trh. Jedná se o stylový USB Flash disk patřící do produktové řady Mobilních paměťových zařízení Prestigio. Nový výrobek je právě dostupný u lokálních dealerů po celé střední a východní Evropě, na blízkém Východě i v Africe.

Nový Prestigio Leather Data Flash se stal druhým modelem v řadě USB flash disků společnosti Prestigio, který byl uveden na trh v průběhu posledního měsíce. Originální paměťové zařízení je určeno uživatelům, kteří oceňují kombinaci kvalitního designu a bezchybného provozu.

Prestigio Leather Data Flash představuje opravdu jedinečné paměťové zařízení opatřené stylovým obalem z pravé kůže s vysokorychlostním USB 2.0 rozhraním. K dispozici je v různých kapacitách – 256 MB, 512 MB a 1 GB. Flash disk byl navržen pro nošení na pásku u kalhot, což jej činí užitečným zejména pro mobilní uživatele. USB flash může být také použit jako originální a praktická klíčenka.

Vzhled Prestigio Leather Data Flash umožňuje rovněž využití výrobku jako originálního dárku. Nová flash jednotka představuje malé a lehké řešení bezpečného ukládání dat a přenosu dokumentů, hudby, fotek, videa apod. Jeho povrch z pravé černé kůže neposkytuje pouze spolehlivou ochranu proti fyzickému poskožení jednotky, ale také řeší problém „volného uzávěru“ – uživatelé se nemusejí obávat, že by ho někde ztratili či zapomněli.

Prestigio Leather Data Flash podporuje BIOS bootování podobně jako USB ZIP a USB HDD, což dovoluje uživatelům bootovat z jednotky na jakémkoli počítači a využít možnosti upraveného nastavení. Navíc jednotka umožňuje režim tzv. Duální zóny, v kterém lze šifrovat a chránit heslem citlivá data.

Zařízení podporuje Plug&Play prostřednictvím USB připojení, má jednoduché uživatelské rozhraní a nevyžaduje instalaci softwaru. Instalace zabere několik vteřin, jednotka je kompatibilní se všemi rozšířenými operačními systémy jako Windows 98/SE, Windows 2000, Windows ME, Windows XP, Mac OS 9.08. Vysokorychlostní rozhraní USB 2.0 umožňuje rychlý přenost a ukládání velkého množství dat jako jsou digitální fotky, hudba, filmy a objemné prezentace.

Produktové charakteristiky

- Dostupná kapacita: 256MB/512MB/1GB
- Není nutná instalace z externího média (kromě počítačů s Windows 98)
- Rozměry: 82mm x 27mm x 15mm

- Není třeba žádný externí zdroj energie
- Barva: černá
- Váha: 30g

Doporučené maloobchodní ceny za Prestigio USB Flash Drive v EU:

256MB -- USD 35

512MB -- USD 55
1024MB -- USD 100 (ceny jsou bez DPH)

Tiskové zprávy

Diskuse