Acer TravelMate 3220 - nový notebook na trhu

20. 9. 2005 11:47    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Acer představila novou řadu TravelMate 3220: Mobilita, skutečná nezávislost a výkon stolního počítače bez kompromisu

Acer TravelMate 3220 - nový notebook na trhu

Osvoboďte svůj mobilní potenciál

PRAHA, 19. září 2005. Společnost Acer, vedoucí dodavatel notebooků v oblasti EMEA, tzn. v Evropě, na Středním východě a v Africe (zdroj: údaje společnosti Gartner za 2. čtvrtletí 2005), představila novou řadu notebooků TravelMate 3220. Tyto notebooky jsou určeny pro náročné profesionální uživatele, kteří často cestují a požadují výkon stolního počítače, mobilitu a nezávislost v tenkém a kompaktním provedení.

Počítače řady TravelMate 3220 představují ideální volbu pro mobilní uživatele, zpravidla soukromé podnikatele, uživatele ze segmentu malých a středně velkých podniků a profesionální uživatele z velkých firem. Notebooky řady TravelMate 3220, založené na platformě druhé generace Intel Centrino, jsou vybaveny procesory Intel® Pentium® M s frekvencí až 2,26 GHz s čipsetem Intel® 915PM Express a 533 MHz systémovou sběrnicí.

Skutečná mobilita je víc než bezdrátová připojitelnost, která je zajištěna integrovaným bezdrátovým čipsetem Intel® PRO/Wireless 2200BG s podporou standardu IEEE 802.11b/g dual-mode WiFi Certified™ a integrovaným modulem Bluetooth® – ale rovněž přenosnost a dlouhodobá nezávislost. Notebook řady TravelMate 3220 s hmotností 2,6 kg a s výdrží až 3 hodiny při provozu na baterie je naprostou nutností pro budoucnost v mobilním podnikání.

Notebook je standardně vybaven systémovou pamětí 512 MB DDR II, kterou lze rozšířit až na 2 GB, a pevným diskem ATA/100 s kapacitou až 100 GB. Počítače TravelMate 3220 nabízejí široké možnosti pro ukládání dat a jsou dodávány s vypalovací mechanikou DVD-Super Multi double layer a čtečkou paměťových karet typu “5 v 1” pro karty Secure Digital (SD), MultiMediaCard (MMC), xD-Picture Card™ (XD), Memory Stick® (MS) a Memory Stick PRO™ (MS PRO).

Počítač TravelMate 3220 s výkonem srovnatelným se stolním počítačem nabízí jasnou podnikatelskou vizi na barevném 14,1” WXGA TFT LCD širokoúhlém displeji s podporou programu Acer GridVista, který umožňuje pracovat v několika oknech. Notebook je dodáván s displejem s vysokým jasem, rozlišením 1280 x 800 a 16,7 milióny barev, grafickou kartou ATI Mobility™ Radeon® X700 s vyhrazenou videopamětí 64 MB a podporuje ATI POWERPLAY™ 5.0, Microsoft® DirectX® 9.0, zobrazení na dvou displejích, port S-Video/TV-out (NTSC/PAL) a MPEG-2/DVD.

Jakmile se vrátíte zpět do kanceláře, nabývá na významu pevné připojení. Notebooky řady TravelMate 3220 jsou vybaveny integrovanou kartou 10/100/1000 Fast Ethernet pro zajištění ultrarychlého pevného připojení, infračerveným rozhraním (FIR) a integrovaným faxmodemem V.92 56 Kbit/s pro vytáčené připojení.

Všechny modely Acer TravelMate 3220 jsou vybaveny veškerými vstupními/výstupními porty včetně tří portů USB 2.0, slotu PC Card typu II, portu IEEE 1394 a infračerveného portu FIR a dále konektorem pro externí monitor VGA a portem S-video/TV-out (NTSC/PAL).

Nová volitelná dokovací stanice Acer ezDock s rozhraním PCI Express zaručuje dokonalé propojení počítače TravelMate 3220 se stávajícími i budoucími periferními zařízeními bez jakýchkoli problémů s rozhraním.

Notebooky TravelMate 3220 jsou dodávány s předinstalovaným systémem Microsoft® Windows® XP Professional v české verzi a diskem CD-ROM pro obnovení systému.

Na notebooky řady Acer TravelMate 3220 je poskytována standardně jednoletá mezinárodní záruka. Záruka může být prodloužena na dva nebo tři roky, pokud zvolíte službu AcerAdvantage. V nabídce je i služba prodloužení na tři roky, která se vztahuje na náhodné poškození notebooku.

Dostupný model:
TravelMate 3222WXMi – 39 990 Kč*/52 590 Sk*
Procesor Intel® Pentium® M 740 (1,73 GHz, 2 MB L2 cache, 533 MHz FSB), Microsoft® Windows® XP Professional Edition (v české verzi), 14,1“ TFT WXGA, ATI X700 64 MB, 80 GB HDD, 1x 512 MB DDRII SDRAM, DVD-RW Super Multi DL, LAN & Wireless LAN, modem 56 k, Bluetooth, čtečka karet 5 v 1