Amos Software - distribuce produktů Macromedia.

22. 9. 2005 16:53    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Amos Software, přední středoevropský dodavatel grafického software a autorizovaný distributor produktů Adobe, oznámila rozšíření svého prodejního portfolia o kompletní škálu produktů společnosti Macromedia.

Ačkoliv obě společnosti, Adobe i Macromedia, zatím pokračují v prodeji produktů pod samostatnými značkami, lze v nejbližší době očekávat určité změny, v prvé řadě propojování technologií obou společností, které zákazníkům přinesou ještě výkonnější sadu řešení pro tvorbu, správu a distribuci vizuálně bohatého interaktivního obsahu. Společně budou moci obě společnosti též lépe uspět na nových trzích mobilní a zábavní techniky.

"Chceme být připraveni na nové produkty a technologie, které sloučením společností Adobe a Macromedia vzniknou nejen po stránce jejich distribučního prodeje, ale především z hlediska odborného, abychom našim zákazníkům mohli k novým produktům poskytovat stejně nebo ještě více kvalitní služby, jako je tomu u stávajících produktů Adobe," říká k rozšíření portfolia Martin Škorpil, ředitel společnosti Amos Software.

Převzetí společnosti Macromedia společností Adobe Systems, které by mělo být dokončeno na podzim tohoto roku, ještě podléhá schválení příslušným regulačním úřadem. Akcionáři obou společností již jejich sloučení schválili na valné hromadě v San Jose, USA, dne 26. srpna 2005.

O společnosti Amos Software
Amos Software je přední středoevropský dodavatel software specializující se na trh grafických aplikací pro klasické, internetové a multimediální publikování a aplikací pro řešení oběhu a zpracování elektronických dokumentů. Amos Software je autorizovaný distributor společnosti Adobe Systems a dalších výrobců. Více na http://www.amsoft.cz/spolecnost/main.html.

O společnosti Adobe Systems
Adobe je přední světový dodavatel softwarových řešení pro tvorbu, správu a sdílení spolehlivého digitálního obsahu. Více informací na http://www.adobe.com

O společnosti Macromedia
Na zkušenostech záleží. Společnost Macromedia je motivována přesvědčením, že na velkých zkušenostech stojí velké obchody. Náš software umožňuje milionům podnikových uživatelů, vývojářů a návrhářů vytvářet a distribuovat efektivní, přesvědčivý a zapamatovatelný obsah - na internetu, na pevných médiích, na bezdrátových a digitálních zařízeních.

Tiskové zprávy

Diskuse