Tereza Maxová - 5x exkluzivní mobil Nokia 7270 limitovaná edice Donatella Versace

22. 9. 2005 16:50    Rubrika: Tiskové zprávy

Exkluzivní Nokia 7270 z limitované edice od Donatelly Versace bude k vidění i u nás. Tereza Maxová převzala pět modelů limitované edice pro charitativní VIP aukci

Tereza Maxová - 5x exkluzivní mobil Nokia 7270 limitovaná edice Donatella Versace

Českému zastoupení společnosti Nokia se podařilo získat pro Českou republiku pět kusů z limitované edice módního telefonu Nokia 7270, jehož jedinečný vzhled vytvořila Donatella Versace. Na celém světě existuje pouze 727 těchto telefonů, které již nejsou ve volném prodeji. Italská módní legenda navrhla design originálního krytu telefonu, stejně tak i pásek na ruku vykládaný krystalky Swarovski, a celý obal, který dotváří exkluzivitu tohoto luxusního telefonu.

Všech pět telefonů, které jsou v České republice, bylo dnes slavnostně předáno do rukou Terezy Maxové. Nokia se totiž rozhodla telefony věnovat do charitativní aukce, kterou bude organizovat Nadace Terezy Maxové 9. listopadu v Obecním domě. Dobročinná aukce bude součástí velké módní přehlídky s účastí domácích i zahraničních VIP hostů. Výtěžek z akce by měl být významným příspěvkem na realizaci projektů nadace na pomoc dětem.

„Když jsme tyto exkluzivní telefony přivezli do České republiky, rozhodovali jsme se, jak je nejlépe využít,“ prozradila Šárka Osmančíková, marketingová manažerka Nokia Czech Republic. „S Nadací Terezy Maxové úzce spolupracujeme řadu let a je pro nás zárukou, že prostředky získané aukcí budou použity pro dobrou věc a pro děti, které je opravdu potřebují.“

„Nokia je naším nejvěrnějším partnerem a i po sedmi letech se naše spolupráce stále prohlubuje,“ řekla Tereza Maxová, patronka Nadace Terezy Maxové. „Věnování limitované edice luxusních módních telefonů do naší připravované aukce nás opravdu potěšilo, protože kromě oživení samotné akce budeme moci získat další finanční prostředky pro děti. Nokia byla partnerem naší výroční módní přehlídky již v loňském roce a spojení letošní přehlídky navíc s exkluzivním designem Donatelly Versace je opravdu příznačné.“

O Nadaci Terezy Maxové
Nadace Terezy Maxové byla založena slavnou českou topmodelkou 22. ledna 1997 s cílem všestranné podpory a pomoci opuštěným dětem. Pod svým patronátem má více než 200 kojeneckých ústavů a dětských domovů České republiky. Patří k etablovaným profesionálním subjektům českého neziskového sektoru. Od roku 1999 je aktivním členem prestižní asociace nadací - Fóra dárců. Za osm let své dosavadní činnosti přerozdělila Nadace Terezy Maxové pro pomoc opuštěným dětem desítky milionů korun.

Nokia a Versace spojují síly

Donatella Versace navrhla design limitované edice telefonu Nokia 7270

Nokia představila limitovanou edici módního telefonu Nokia 7270, jehož vzhled vytvořila Donatella Versace. Oficiální název exkluzivního modelu zní Limited Edition 7270 by Versace a vyrobeno bude pouze 727 kusů. Limitovaná edice tohoto véčkového mobilního telefonu má pásek ozdobený broušenými kameny od firmy Swarovski a módní kryt, obojí z dílny italské módní legendy. Tento extravagantní výrobek se prodává v neméně luxusním balení, jehož provedení navrhla opět Donatella Versace.

Nokia 7270: vyjádření osobního stylu

Tento módní véčkový telefon má pásek ozdobený broušenými kameny Swarovski a je zabalen v luxusním obalu. Ať už nakupujete v New Yorku, Paříži nebo Šanghaji, díky zabudovanému fotoaparátu VGA máte možnost okamžitě sdílet své objevy s kým se vám zachce, a to kdekoli na světě. Díky funkci pro přepočet směnných kurzů a velikostí oblečení máte přesné informace a nemusíte odhadovat. Zabudované rádio UKV s módními sluchátky vám poskytne na cestách hudební zážitky. Kontakt můžete udržovat pomocí funkce push-to-talk a různých formátů zpráv.

Nokia 7270 v kostce
Detaily ve stylu Art Deco: inspirace krásou Grety Garbo a let dvacátých, moderní kryt z nerez oceli.
Rychlý datový přenos pomocí technologie EDGE
Jako hledáček fotoaparátu lze použít oba displeje
Integrovaný VGA fotoaparát s funkcí videorekordéru a přehrávače, video streaming, MMS
Funkce push-to-talk a posílání zpráv pro přímé hlasové spojení a kontakt s přáteli.

Zabudované UKV rádio
Třípásmový režim: (E)GSM 900, GSM 1800 a GSM 1900

Tiskové zprávy

Diskuse