Acer LCD Gamers line - pro hráče

11. 10. 2005 15:56    Rubrika: Tiskové zprávy

Acer představuje řadu LCD displejů “Gamers line” s odezvou 6 ms pro hráče, příznivce médií a technicky zaměřené domácí uživatele

Acer LCD Gamers line - pro hráče

PRAHA, 10. října 2005. Společnost Acer nadále pokračuje ve vývoji převratných LCD displejů se záměrem ještě více si upevnit vedoucí postavení v západoevropském segmentu LCD monitorů. Společnost Acer chce pokračovat ve svém úspěšném tažení a hodlá uspokojovat stále rostoucí nároky uživatelů neustálým zlepšováním prodejního programu, nabídkou progresivních TFT technologií, inovativních designů a vynikající ergonomie.

Řada Acer Gamers line nabízí nejnovější funkce, jako např. LCD technologii CrystralBrite, nejkratší dobu odezvy, digitální rozhraní (DVI) a elegantní provedení. Nové 17” a 19” multimediální displeje s dobou odezvy 6 ms splňují nároky pracovníků v oblasti malé publikační činnosti, hráčů a milovníků médií.

Na základě úspěchu, s nímž se setkala nová řada monitorů Gamers line s dobou odezvy 8 ms, se společnost Acer rozhodla, že zkrátí ještě více rychlost zobrazování při hrách a uvedla na trh monitory v provedení AL1751Bs a AL1951Bs s dobou odezvy 6 ms. Oba modely se vyznačují stejně elegantním vzhledem a propracovaným, jedinečným tenkým rámečkem\xB8 který doplňuje dvoubarevné stříbrnočerné provedení.

Kromě rámečku ihned zaujmou ovládací prvky a reproduktory, které jsou příhodně umístěny na stojanu, a tedy přispívají nejen ke snadnému ovládání, ale navíc zajišťují i optimální využití prostoru. Elegantní monitory AL1951Bs a AL1751Bs jsou rovněž vybaveny veškerými rozhraními a pro jednoduché uložení kabelů je určen prostor ve stojanu monitoru.

Monitory Acer AL1751Bs a AL1951Bs jsou vybaveny inovativní technologií CrystalBrite, která zaručuje jedinečné barvy a ostrý obraz, jehož kvalita vynikne ve srovnání se standardním LCD monitorem. Tato technologie odstraňuje rozptyl světla, a tedy umožňuje dosáhnout intenzivní sytosti barev a vysokého kontrastního poměru. Technologie CrystalBrite zajišťuje zobrazování věrných barev a ostrých detailů, které vyžadují hráči a milovníci médií s vysokými nároky na reálné zobrazení a grafiku zachycující každý detail.
Při vývoji obou monitorů – AL1951Bs a AL1751Bs – byly využity nejdůležitější technologie, které vyžadují náročné grafické aplikace, jako např. Herní konzole, akční filmy či živé sportovní přenosy. Oba modely se vyznačují vysokou svítivostí 400 cd/m2 a neobyčejně krátkou dobou odezvy 6 ms. Monitor AL1951Bs rovněž nabízí vysoký kontrastní poměr 700:1, který zaručuje ostrý a čistý obraz na LCD displeji elegantního vzhledu.
Univerzální design, možnosti volby digitálního rozhraní (DVI) a vynikající technologie panelu dokazují, že monitory Acer AL1951Bs a AL1751Bs jsou vhodné do jakéhokoli prostředí. Monitory nabízejí vše v jednom – moderní vzhled, využití pro média doma i v zaměstnání i pro zábavu. Řada monitorů Acer Gamers line představují ideální řešení pro pracovníky v oblasti malé publikační činnosti, hráče a domácí příznivce hi-tech, kteří dokáží ocenit styl a snahu o optimální grafický výkon.
Na LCD monitory Acer je poskytována tříletá záruka typu carry-in.

Tiskové zprávy

Diskuse