Siemens - dodávky pro DaimlerChrysler Automotive

13. 10. 2005 18:25    Rubrika: Tiskové zprávy

Siemens pokračuje v rozšíření dodávky komunikačních technologií pro společnost DaimlerChrysler Automotive Bohemia s.r.o.

Společnost Siemens pokračuje v úspěšné a dlouhodobé spolupráci s firmou DaimlerChrysler Automotive Bohemia s.r.o (DCAB). Budova Prodejního a servisního centra Mercedes Benz v Praze na Chodově byla již před dvěma lety vybavena moderním komunikačním systémem HiPath 4000 včetně datových prvků LAN a WAN prvků. Tento komunikační systém byl letos rozšířen také do nově otevřené budovy Chrysler.

Komplexní dodávka komunikačního řešení je postavena na systému HiPath 4500 a je doplněna bezdrátovým telefonním systémem cordless. Více než 30 základnových stanic poskytuje všem zaměstnancům společnosti DCAB mobilitu v rámci celého areálu. Nainstalované aktivní datové prvky umožňují komplexní správu, průběžný monitoring a analýzu sítě. Společnost Siemens v rámci tohoto projektu realizovala i připojení na internet, připojování vzdálených uživatelů do sítě a bezpečnostní opatření týkající se přístupu do sítě. Součástí dodávky byla také WAN síť mezi vzdálenými lokalitami společnosti DaimlerChrysler Automotive Bohemia s.r.o.a důležitou součástí je také datová linka do mateřské firmy v německém Stuttgartu.

Společnost DaimlerChrysler Automotive Bohemia s.r.o. je výhradním dovozcem automobilů značek Mercedes-Benz, smart, Chrysler Jeep®, Mitsubishi FUSO pro Českou republiku a od roku 2006 doplní nabídku také o značku Dodge. Ve svém Prodejním a servisním centru Mercedes-Benz v Praze 4 na Chodově nabízí vedle prodeje osobních, dodávkových a nákladních vozů s trojcípou hvězdou a osobních vozů smart také servisní služby pro všechny nabízené značky. V říjnu 2005 bude vedle budovy Mercedes-Benz otevřeno nové prodejní centrum pro značky Chrysler Jeep® Dodge.

Informace o jednotlivých značkách naleznete na stránkách www.daimlerchrysler.cz

Tiskové zprávy

Diskuse