Sony Ericsson - reproduktory pro Walkman mobily

10. 1. 2006 11:01    Rubrika: Tiskové zprávy

Nové reproduktory pro Walkman mobily Sony Ericsson: hudba kdekoliv

Sony Ericsson - reproduktory pro Walkman mobily

Společnost Sony Ericsson dnes představila nové příslušenství s označením Walkman – kapesní reproduktory MPS-60 a přenosný audio systém MDS-60. Tyto přístroje umožní majitelům Walkman mobilů Sony Ericsson snadno kdekoliv přehrávat hudbu uloženou v jejich mobilním telefonu.

Kapesní reproduktory MPS-60
Kapesní reproduktory MPS-60 jsou díky své váze a malým rozměrům snadno přenosné a přitom výkonné. Jejich připojením k Walkman mobilu Sony Ericsson uživatel získá kvalitní stereo zvuk a může snadno přehrávat hudbu uloženou v telefonu. Reproduktory jsou napájené přímo z mobilního telefonu – hudbu tak lze poslouchat opravdu kdekoliv.

Přenosný audio systém MDS-60
Přístroj MDS-60 se skládá z kolébky pro mobilní telefon připojené k výkonným reproduktorům. Ty nabízejí při svých kompaktních rozměrech kvalitní a plný zvuk. Díky stylovému designu jsou vhodným doplňkem jak do domácností, tak do kanceláří. Reproduktory lze složit, což zaručuje jejich snadnou mobilitu a chrání je před poškozením. Napájení systému je možné jak z baterií, tak připojením do zásuvky. Walkman mobil umístěný v kolébce systému zároveň lze při přehrávání hudby nabíjet.

Reproduktory MPS-60 a MDS-60 s označením Walkman jsou nejnovějšími přírůstky do řady hudebního příslušenství Sony Ericsson. Do té dále patří například stereo handsfree HPM-70, domácí audio systém MDS-70 nebo kabel pro připojení k hi-fi věži MMC-60.

MPS-60 a MDS-60 – charakteristiky:
MPS-60 Pouzdro na přenášení reproduktorů je součástí balení
Rozměry: 30x55x42 mm
Barvy: černá, šedivá a stříbrná
MDS-60 Rozměry: 54x120x200 mm
Barvy: stříbrná, bílá a oranžová
Kryt reproduktorů v bílé a oranžové barvě

Tiskové zprávy

Diskuse