NOKIA MUSIC TOUR 2006

11. 1. 2006 13:49    Rubrika: Tiskové zprávy

Koncert kapel POST-IT a Temperamento v Paláci Akropolis

Praha, 6. ledna – Letošní ročník Nokia Music Tour odstartuje v Praze 14. ledna v Paláci Akropolis, v Kubelíkově ulici 1548/27 na pražském Žižkově. Kapely POST-IT a Temperamento rozezní své tóny od 20:00 hodin. Vstup je opět zdarma. Nokia Music Tour v roce 2006 pokračuje v klubech po celé České republice a můžeme se těšit i na koncerty zahraničních kapel.

„Je pro nás velice důležité držet se dlouhodobého konceptu, proto Nokia Music Tour pokračuje i v letošním roce. Loňský start dokázal, že šlo o krok správným směrem. V rámci Nokia Music Tour je pro letošní rok připraveno velké množství akcí, kde se představí známé i méně známe kapely po celé České republice. Společným jmenovatelem všech koncertů je volný vstup, pohodová atmosféra a dobrá muzika“, říká Šárka Osmančíková, Marketing & PR Manager Nokia.

„Po loňské zkušenosti věřím, že Nokia Music Tour v roce 2006 navštíví mnoho mladých lidí, kteří si oblíbili naše akce. Vyprodaná Sazka Arena při Nokia Freestyle Motocrossu a beznadějně naplněné Žluté lázně při startu Nokia Music Tour jsou toho důkazem. “, dodává Marek Rejman z pořádající agentury GSMA.

Více informací o kapelách POST-IT a Temperamento naleznete na webových stránkách kapel www.post-it.cz a www.temperamento.cz

Nokia Music Tour 2006:
• 17.2. Marley, Ostrava
• 18.2. Rock Cafe, Jablůnkov
• 24.2. Faval, Brno
• 25.2. KS Babice u Rosic
• 3.3. Junior Club, Příbram
• 4.3. Krátké úderné divadlo, Liberec
• 11.4. KS, Plzeň

Veškeré informace o Nokia Music Tour, místech konání a dalších akcích naleznete také na webových stránkách společnosti Nokia. Na konec ledna je naplánované spuštění nových webových stránek, které se budou věnovat mladým lidem, hudbě, životnímu stylu, zábavě a samozřejmě také Nokia Music Tour a Nokia Extreme Tour. Více informací na www.nokia.cz

Nokia Music Tour
Společnost Nokia je dlouholetým partnerem agentury GSMA. Nokia podporuje Extreme Tour již od roku 2001. GSMA vytváří strategii a koncept eventů pro společnost Nokia a projekt Nokia Music Tour navázal na úspěšnou Nokia Extreme Tour.

Nokia Music Tour odstartovala v loňském roce 1. září, heslem „prázdniny ještě nekončí“ v pražských Žlutých lázních. Akce přilákala na více než 10.000 diváků, kteří zhlédli koncerty kapel POST-IT, Wohnout a Kryštof a bohatý doprovodný program.

Tiskové zprávy

Diskuse