BenQ DVD ReWriter 16x - SolidBurn a Write Right

14. 1. 2006 11:16    Rubrika: Tiskové zprávy

BenQ představuje nové přepisovací mechaniky DVD ReWriter 16x s technologiemi SolidBurn a Write Right

BenQ DVD ReWriter 16x - SolidBurn a Write Right

Společnost BenQ ohlásila dva nové přírůstky do své řady přepisovacích mechanik DVD ReWriter – modely BenQ DW1650 a BenQ DW1655. Oba jsou vybaveny dvojitým systémem chlazení, vlastní technologií společnosti BenQ SolidBurn a exkluzivní technologií BenQ Write Right. Kromě toho se mechanika DW1655 navíc vyznačuje funkcí pro pohodlné popisování disků Direct Disc Labeling.

Díky vestavěné technologii Light Scribe je přepisovací mechanika BenQ DW1655 ReWriter schopna uživatelům nabídnout pohodlný způsob popisování disků, při němž stačí disk jednoduše po dokončení vypalování skladeb na datovou stranu otočit a vložit jej do mechaniky popisovací stranou disku. Mechaniky BenQ DW1650/DW1655 DVD ReWriter podporují zápis na média obou typů – DVD+R i DVD-R – 16 násobnou rychlostí.

Modely BenQ DW1650/DW1655 DVD ReWriter se vyznačují vlastní technologií společnosti BenQ s dvojitým systémem chlazení (Dual Cooling System), která účinně snižuje riziko přehřívání během vysokorychlostního čtení nebo zápisu, přičemž jsou tyto operace současně i spolehlivější. Mechaniky BenQ DW1650/1655 DVD ReWriter jsou dále vybaveny exkluzivní technologií společnosti BenQ Write Right, díky které dosahují dokonalé kontroly nad úhlem laserového paprsku a jeho výkonem, jímž na disk dopadá. Modely BenQ DW1650/DW1655 DVD ReWriter podporují dvouvrstvý zápis na oba formáty DVD+R a DVD-R rychlostmi 8x (DVD+R) a 4x (DVD-R).

Vzhledem k tomu, že oba modely DW1650/DW1655 DVD ReWriter jsou vybaveny vlastní technologií společnosti BenQ SolidBurn, poskytují uživatelům vynikající optický zápis, jenž umožňuje rychlejší vypalování i ve vyšší než uvedené rychlosti (Over Speed Burning) s vynikající kvalitou záznamu. Uživatelé mohou funkce SolidBurn Technology a Over Speed Burning aktivovat nebo vypnout podle své volby pomocí rozhraní aplikace QSuite.

Tiskové zprávy

Diskuse