UMAX distributorem Shuttle systému XPC

14. 1. 2006 11:24    Rubrika: Tiskové zprávy

Máte na stolku v obýváku pět různých ovladačů a nikdy nevíte, který k čemu patří (popř. kde je)? Pořiďte si zařízení XPC od Shuttle a bude Vám stačit jediný.

UMAX distributorem Shuttle systému XPC

Sestava XPC „unese“ všechny Vaše oblíbené hračičky od televize analogové i digitální, přes nahrávání videa, CD/MP3 a DVD přehrávače a vypalovačku až po rádio a digitální fotoalbum.

XPC (eXtended Personal Computer) zvládá veškeré funkce klasického počítače – na rozdíl od něj je ale mnohem tišší. Díky zabudované síťové kartě se budete moci také připojit na internet. Pokud patříte mezi náruživé hráče videoher, pořiďte si model speciálně pro hraní her (technologie SLI – propojení dvou grafických karet zaručuje nadstandardní výkon).

S XPC ušetříte nejenom několik metrů čtverečních, ale také několik nul na bankovním kontě. Sestavy skládající se z barebone, volitelně LCD displeje, bezdrátové klávesnice a myši + dálkového ovladače budou stát od 25 000 Kč bez DPH. Televizní signál navíc XPC přijímá jak v analogové, tak digitální podobě, takže s blížící se digitalizací ušetříte za set-top box.

Tiskové zprávy

Diskuse