Nokia 6125 - výkon ve stylovém véčkovém balení

16. 1. 2006 15:47    Rubrika: Tiskové zprávy

Nokia rozšířila své portfolio oblíbených telefonů střední třídy o stylový véčkový model Nokia 6125. Elegantní a kompaktní Nokia 6125 nabízí vynikající výkon a skvělou funkční výbavu, včetně integrovaného fotoaparátu s rozlišením 1,3 megapixelu, bezdrátové technologie Bluetooth a digitálního hudebního přehrávače – to vše v moderním véčkovém balení. Čtyřpásmová Nokia 6125 (podporuje frekvence 850/900/1800/1900) by se měla v obchodech objevit v druhém čtvrtletí roku 2006.

Nokia 6125 - výkon ve stylovém véčkovém balení

„Nová Nokia 6125 úspěšně kombinuje funkčnost a kompaktní styl, což jsou klíčová kritéria pro to, aby se telefon stal mezi zákazníky klasikou. Se svou bohatou funkční výbavou je Nokia 6125 ideálním telefonem pro lidi, kteří chtějí telefon využívat ke každodenní práci i osobnímu životu, a je skvělým rozšířením našeho portfolia pro střední segment trhu,“ říká viceprezident divize mobilních telefonů ve společnosti Nokia Aage Snorgaard.

Nokia 6125 kombinuje všechny významné funkce s pohodlným ovládáním a vynikající ergonomikou klávesnice. Jinými slovy, Nokia 6125 je skvěle vyvážený telefon. Černo-stříbrný design doplňují jemné detaily a dva jasné displeje. Telefon je vybaven integrovaným fotoaparátem s rozlišením 1.3 megapixelu a 8násobným digitálním zoomem, umožňuje pořizovat videozáznam a má i speciální tlačítko pro ovládání fotoaparátu.

Nokia 6125 je dobře vybavena po stránce konektivity, a to včetně bezdrátové technologie Bluetooth, infračerveného a USB portu, díky čemuž je komunikace s jinými přístroji rychlá a snadná. Telefon podporuje i MMS, chat, push-to-talk a Nokia Xpress. Nokia 6125 je rovněž vybavena přehrávačem Macromedia Flash, který umožňuje stahování a přehrávání flashových prezentací. Integrovaný emailový klient zajišťuje snadný mobilní přístup k elektronické poště včetně příloh. Čtyřpásmová Nokia 6125 funguje na frekvencích 850/900/1800/1900 a je vybavena zvláštním režimem pro provoz v letadle, který umožňuje např. práci s kalendářem nebo poslech hudby během letu.

Ke klasickému stylu přidává Nokia 6125 i zábavu, protože je vybavena integrovaným digitálním hudebním přehrávačem, který podporuje řadu formátů, včetně MP3, MP4, eAAC+ nebo WMA. Pro lepší poslech zvukových záznamů je možné využít propojení se stereo reproduktory přes Bluetooth. K dispozici je uživatelům též FM rádio, Visual Radio a vyzváněcí tóny doplněné o videosekvence. Hudební soubory i snímky a videa lze pohodlně ukládat na výměnnou paměťovou kartu microSD.

Tiskové zprávy

Diskuse