Acer - 5 notebooků s platformou NAPA

20. 1. 2006 12:27    Rubrika: Tiskové zprávy

Acer představil pět nových řad notebooků s nejmodernější platformou s technologií Intel Centrino Mobile Duo, která nese kódový název ‘NAPA’.

Acer  - 5 notebooků s platformou NAPA

Notebooky založené na technologii NAPA nabízejí široké možnosti procesoru se dvěma jádry, a tedy umožňují dosáhnout ve srovnání s předcházejícími modely dvojnásobného výkonu a o 30% nižší spotřeby energie*. Miniaturizace a promyšlená technologie výroby procesoru dále usnadní práci firemním i soukromým uživatelům a navíc poskytnou mnohem většímu počtu lidí příležitost dokonale využívat své možnosti při práci s digitálními prostředky.

Společnost Acer oslavila své třicetileté zkušenosti s inovativními technologiemi premiérou pěti řad notebooků, které využívají inovativní architekturu NAPA: Řady TravelMate 8200, TravelMate 4670, TravelMate 4200, TravelMate 3010 a Aspire 5670.

Jako nejvýkonnější a nespolehlivější přenosné počítače představují notebooky těchto pěti řad vlajkové lodi nabídky mobilních počítačů Acer. Jsou určeny pro náročné profesionální uživatele i uživatele s vysokými nároky na mobilitu, jakož i pro zákazníky, kteří kladou velký důraz na multimédia.

Záměr společnosti Acer – odstraňovat bariéry mezi lidmi a technikou – je uskutečňován prostřednictvím intenzivní a důsledné výzkumné a vývojové činnosti, jejímž výsledkem jsou technicky progresivní řešení, která dokáží využívat uživatelé na všech úrovních. V souladu s tímto záměrem vyvinula společnost Acer technologii Acer Empowering, nástroj určený pro rozšíření znalostí uživatelů z oblasti IT i pro dokonalé využití jejich potenciálu, neboť přibližuje veškeré vyspělé funkce pro správu na dosah ruky.

Bez ohledu na to, jak je technika progresivní, dokáže jí vždy zvládnout jen zdravý rozum.

* Zdroj: Intel