Acer TravelMate 4200 - se dvěma jádry pro podnikání

19. 1. 2006 16:02    Rubrika: Tiskové zprávy

Acer pokračuje v rozšiřování nabídky notebooků: Dnes představila Acer TravelMate™ 4200, který je založen na zcela nové technologii Intel Centrino Mobile Duo s kódovým názvem ‘NAPA’.

Acer TravelMate 4200 - se dvěma jádry pro podnikání

Acer TravelMate 4200 označuje řadu inteligentních notebooků, určených pro mobilní soukromé podnikatele i profesionální uživatele z malých a středně velkých podniků, kteří potřebují, solidní, spolehlivý a výkonný systém, splňující nároky jejich vysoce mobilního zaměstnání.

Solidní výkon

Počítače řady TravelMate 4200 využívají progresivní procesor Intel Core Duo s frekvencí až 2,16 GHz, nový čipset Intel 945PM/GM Express s 677 MHz systémovou sběrnicí a úplnou bezdrátovou připojitelnost, jíž zaručuje čipset Intel PRO/Wireless 3945ABG s dvoupásmovým řešením IEEE 802.11a/b/g WiFi Certified pro provoz ve třech režimech a s podporou bezdrátové technologie Acer SignalUp, zajišťující neobyčejně stabilní příjem. TravelMate 4200, který nabízí solidní výkon, je dodáván s pamětí dual-channel DDR2 a pevným diskem ATA s otáčkami 5400 min.-1.

TravelMate 4200 rovněž nabízí inovativní zabezpečení dat prostřednictvím proprietární sady utilit Acer Empowering Technology, tvořené funkcemi eDataSecurity Management pro šifrování souborů a složek jediným kliknutím a eLock Management, která umožňuje jedním pohybem zamknout všechna vyjímatelná datová zařízení.

Širokoúhlý displej zvyšuje produktivitu zvětšením zobrazovací plochy. Notebooky řady TravelMate 4200 nabízejí širokoúhlý 15,4” TFT displej s rozlišením 1200x800 pixelů s podporou Acer GridVista, což je neobyčejně užitečný nástroj vyvinutý společností Acer, který umožňuje jednoduchou organizaci pracovní plochy. Počítač je vybaven integrovanou 3D grafikou Intel 945GM s podporou Intel® Graphics Accelerator Media 950 a až 224 MB dynamicky sdílenou pamětí VRAM s podporou Microsoft® DirectX® 9.0 a PCI Express®.

Mobilní přístup
Notebook řady TravelMate 4200, který váží 2,77 kg, se vyznačuje vynikajícím spojením přenosnosti a výkonu i při provádění těch nejnáročnějších mobilních aplikací. Počítač je postaven na platformě Intel NAPA, která zaručuje v konfiguraci se 6-článkovou baterií až 3 hodinovou výdrž baterie, jíž může ještě dále prodloužit funkce ePower Management, která je součástí sady Empowering Technology a je určena pro vytváření profilu napájení pro konkrétní podmínky.

Absolutní mobilita znamená schopnost zůstat připojený v nejrůznějších prostředích. Bezdrátová připojitelnost počítače TravelMate 4200 je založena na standardech 802.11a, b a g a je dále vylepšena technologií Acer SignalUp pro zajištění stabilního příjmu. Po návratu do kanceláře lze počítač řady TravelMate 4200 snadno připojit k pevné lokální síti pomocí integrované karty Fast Ethernet a nebo je možné využít integrovaný modem 56K ITU V.92 pro běžné vytáčené spojení.

Modely Acer TravelMate 4200 jsou vybaveny veškerými vstupními a výstupními porty, včetně čtyř USB 2.0 portů, dále konektorem VGA pro připojení externího monitoru, portem S-Video/TV-out (NTSC/PAL) a slotem PC Card typu II. Všechny modely jsou doplněny vypalovací mechanikou DVD-Dual Double Layer.

Notebooky řady TravelMate 4200 jsou dodávány s předinstalovaným operačním systémem Microsoft® Windows® XP Professional nebo Home Edition a úplnou sadou utilit. Notebook je vybaven technologií Acer Empowering (eDataSecurity, eLock, ePerformance, eRecovery, eSettings, eNet, ePower a ePresentation) a programy Acer GridVista, Acer Launch Manager, Adobe Reader, Cyberlink Power DVD, NTI CD-Maker a Norton AntiVirus, které mohou být aktualizovány na internetu.

Na notebooky řady Acer TravelMate 4200 je poskytována standardně jednoletá mezinárodní záruka ITW. Záruka může být prodloužena na dva nebo tři roky, pokud zvolíte službu AcerAdvantage. V nabídce je i služba prodloužení na tři roky, která se vztahuje na náhodné poškození notebooku.

Dostupný model:
TravelMate TM4202WLMi – 32 990 Kč*/ 43 190 Sk* bez DPH
Procesor Intel® Core™ Duo T2300 (2 MB Cache, 1,66 GHz, 667 MHz FSB), originální Windows® XP Home Edition v české verzi, 15,4" WXGA, 512 MB DDRII, 80 GB 5400rpm SATA, DVD Dual double layer, LAN, WLAN, modem

Tiskové zprávy

Diskuse