Internet Security Systems spolupracuje s HP

20. 1. 2006 12:31    Rubrika: Tiskové zprávy

Internet Security Systems poskytuje integrované komponenty pro nabídku zabezpečení od společnosti HP

Společnost Internet Security Systems (ISS) (NASDAQ: ISSX) dnes oznámila, že podporuje službu řízení bezpečnostních událostí společnosti Hewlett Packard a poskytuje detekci nežádoucích průniků do sítě a hostitelských počítačů a vyhledávání zranitelností prostřednictvím center HP Global Security Operations Center (GSOC).

Jako součást smlouvy mezi společnostmi bude do portfolia produktů řízených IT služeb společnosti HP integrována komplexní sada zabezpečovacích nástrojů a služeb od společnosti ISS, což zákazníkům poskytne funkce kritického zabezpečení nutného pro posílení infrastruktur informačních technologií. Řízené bezpečnostní služby (Managed Security Services, MSS) společnosti ISS budou integrovány s nabídkou služeb HP GSOC. Ty tak budou moci čerpat i jedinečné poznatky výzkumného a vývojového týmu X-Force společnosti ISS a operačních bezpečnostních center společnosti ISS po celém světě. Za posledních sedm let odhalil tým X-Force více zranitelností s vysokým rizikem než všechny ostatní výzkumné skupiny a dodavatelé dohromady.

„Společnost ISS, která je spojencem společnosti HP od roku 2002, nabízí oceňovaný zákaznický portál, který organizacím poskytuje nepřetržitý dohled nad stavem zabezpečení v reálném čase,“ prohlásil ředitel divize řízených bezpečnostních služeb společnosti Internet Security Systems pro oblast EMEA, Michael Gallagher. „Společnost ISS, které se právě dostalo uznání od analytické společnosti Frost & Sullivan za inovace služeb zákazníkům v oblasti řízených bezpečnostních služeb, důvěřuje svým komplexním zabezpečovacím nástrojům, službám a znalostem.“

„Díky šíři nabídky produktů a služeb společnosti ISS a odborným znalostem v oblasti trhu zabezpečení je společnost ISS efektivním partnerem, který nám pomůže při vytváření nové nabídky HP GSOC,“ prohlásil viceprezident a technologický ředitel služeb a centrály zabezpečovacího programu společnosti HP Tony Redmond. „Se společností ISS zvyšuje firma HP laťku v tomto odvětví díky poskytování úplného řízení zabezpečení zákazníkům.“

Řízené bezpečnostní služby společnosti ISS poskytují odbornost, znalosti a infrastrukturu, které společnosti nepřetržitě potřebují pro zabezpečení informačních aktiv před internetovými útoky, a to za zlomek nákladů na vnitropodnikové bezpečnostní prostředky. Díky nejlepším smlouvám o úrovni služeb na trhu je společnost ISS jediným dodavatelem, který zákazníkům poskytuje na nabídku řízeného zabezpečení záruku vrácení peněz. Kromě řízení vlastních produktů z řady Proventia podporuje a řídí společnost ISS i produkty jiných výrobců, včetně bran firewallu od společností Check Point, Cisco a Juniper nebo prevence nežádoucích průniků od společností 3Com a McAfee, a díky tomu maximalizuje hodnotu stávajících investic klientů.

Tiskové zprávy

Diskuse