BenQ M310 Plus Wireless Optical Mouse

21. 1. 2006 16:14    Rubrika: Tiskové zprávy

BenQ s hrdostí ohlašuje novou generaci bezdrátové optické myši M310 Plus Wireless Optical Mouse

BenQ M310 Plus Wireless Optical Mouse

Bezdrátová optická myš BenQ M310 Wireless Optical Mouse opět zabodovala a získala souběžně dvě mezinárodní ocenění za design – ceny iF Design Award a G-Mark Design Award, které patří mezi nejznámější a nejvýznamnější ceny za design na světě. Nyní BenQ představuje novou generaci bezdrátové optické myši M310 Plus Wireless Optical Mouse. Díky osobitému designu, vynikajícím funkcím a jedinečné stříbrné barvě obohatí váš notebook o novou stylovost. Mimoto nová funkce nabíjení přes USB umožňuje zajistit, že myš bude mít vždy dostatek energie.

Poté, co myš BenQ M310 Wireless Optical Mouse byla oceněna iF Design Award (International Forum Design), následně získala cenu G-Mark za rok 2005 za svůj vynikající design a inovační funkce. Myš M310 Plus Wireless Optical Mouse je navržena s využitím nově vyvinuté funkce dobíjení baterií přes USB, která spotřebitelům umožňuje myš používat bez omezení a skutečně naplňuje cíle ocenění G-Mark za design. Japonské ocenění G-Mark je díky přísným kritériím a standardům považováno za jednu ze „tří nejvýznamnějších cen za design na celém světě“ – spolu s německými cenami iF Design Award a rovněž německým oceněním Red Dot Award.

Nejvýznačnějším rysem designu myši BenQ M310 Plus je možnost uložení RF přijímače. Když se právě nepoužívá, mohou jej uživatelé snadno uložit do důmyslně vytvořeného prostoru v myši, takže se již nemusejí obávat, že jej někde zapomenou. Kromě toho je možné přijímač nebo kryt baterie snadno vysunout pomocí jediného stisku uvolňovacího tlačítka.

Bezdrátová myš M310 Plus je vybavena několika režimy pro úsporu energie, včetně možnosti manuálního vypnutí, které tak řeší problém neefektivního odběru při používání bezdrátových myší. Myš přejde do automatického režimu spánku, pokud není během 8 minut používána. Uživatelé mohou rovněž myš vypnout manuálně vypínačem a snížit tak ubývání energie. Nová technologie dobíjení přes USB navíc umožňuje myš M310 Plus plně nabít prostým připojením k USB portu vašeho počítače.

Vysoce výkonný snímací senzor s rozlišením 800 DPI poskytuje rychlost snímání 2.300 megapixelů za sekundu, jež zaručuje maximální přesnost a citlivost. Můžete si tak s lehkostí vychutnávat jemné i super rychlé akce, které zvýší účinnost vaší práce.

Technické údaje

Myš
Bezdrátová technologie RF 27 MHz
Rozměry 50 x 85 x 30 (mm)
Tlačítka a rolovací kolečko 4 (včetně jednoho tlačítka pro vysunování)
Barva Černá/stříbrná
Rolovací kolečko S červeným podsvícením
Optické rozlišení 800 DPI
Spotřeba energie (typická) 20 mAh
USB port pro dobíjení Ano
Vypínač napájení Ano, na spodní straně myši

Režim spánku

1. M310 Plus přejde do režimu spánku po 8 minutách nečinnosti.
2. Manuální způsob – Stiskněte 3 tlačítka (tlačítka myši a rolovací kolečko současně)

Funkce dobíjení

1. Myš je možné používat i během dobíjení.
2. Rolovací kolečko během dobíjení svítí a světlo ztmavne, jakmile bude baterie nabitá.

Přijímač
Rozměry 16,4 x 56,4 x 8,2 (mm)
Rozhraní Mini USB
RF dosah 1 metr

Obsah balení
Akumulátorové baterie 2 kusy akumulátorových baterií 800 mAh
Mini USB kabel pro nabíjení Ano
Cestovní pouzdro Ano
Balení Dvoudílná tvarovaná pevná fólie

Tiskové zprávy

Diskuse