LG-SB130/KB1300 - mobilní telefon

30. 1. 2006 17:38    Rubrika: Tiskové zprávy

Mobilní DMB telefon disponující funkcí „Time Machine“ umožňuje zaznamenat právě běžící program (až 60 min.), v průběhu telefonního hovoru a přehrát si ho kdykoliv později.

LG-SB130/KB1300 - mobilní telefon

Praha, 26. ledna 2006 --- Společnost LG Electronics uvedla satelitní DMB telefonu LG-SB130/KB1300 s funkcí „Time Machine“. Tuto technologii LGE použila jako první na světě.

Mobilní telefon LG-SB130/KB1300 je vybaven funkcí „Time Machine“, díky které uživatelé mohou sledovat televizní přenos bez výpadků, a to dokonce i při příchozím hlasovém hovoru nebo při jiném neočekávaném přerušení. Technologie „Time Machine“ totiž poskytuje uživateli možnost zaznamenat si právě běžící program během telefonního hovoru a přehrát si jej kdykoliv později. Funkce „Time Machine“ může být v provozu až 60 minut.

Na telefonu LG-SB130/KB1300 mohou uživatelé sledovat televizní přenos až tři hodiny, protože tento model telefonu je vybaven speciálním čipem pro příjem televizního signálu s nízkou spotřebou, jenž vyvinula společnost LGE. Zařízení rovněž podporuje funkci běhu několika různých funkcí – aplikací současně (multi-tasking), včetně volání nebo psaní textových zpráv při současném sledování televize a pořizování snímků z TV programu pomocí tlačítka fotoaparátu.

„Time Machine TV Phone” poskytuje velmi kvalitní obraz díky speciální technologii digitálního TV formátu společnosti LGE. Telefon je vybaven mobilním čipem Mobile-XD Engine,který zlepšuje kvalitu obrazu, jenž je zobrazován na 2,2“ LCD QVGA (256x320) displeji. Dále, jeho modulární konstrukce ve tvaru T („téčko“) nabízí uživatelům pohodlí pro sledování televize a její ovládání pouze jednou rukou. Mobil také podporuje prostorový (3D) zvuk a disponuje různými multimediálními funkcemi, jako je například dvoumegapixelový fotoaparát s automatickým ostřením či MP3 přehrávač s více než 300MB pamětí. Díky výstupu TV-Out mohou uživatelé sledovat snímky nebo videa pořízená telefonem na své televizi.

„První Time Machine TV Phone na světě je kombinací nejmodernější digitální televize

a telefonní technologie. Produkcí výrobků, které plně odrážejí potřeby našich zákazníků, si uchováme naše vedoucí postavení na trhu DMB,“ řekl pan Sung Ha Cho, LG Electronics Mobile Communications Company.

LG-SB130 / LG-KB1300 –První DMB telefon s Time Machine funkcí na světě

Výbava
Funkce Time Machine (max. 60 minut)
2megapixelový digitální fotoaparát (s autofocusem)
modulární konstrukce ve tvaru T
Až 3 hodiny sledování DMB přenosu
300MB vnitřní paměť a externí karty T-Flash
Vlastní systém DAB/DMB příjmu a AV dekódování čipem od LG
Mobile XD-Engine
pořizování snímků z TV obrazovky
MP3, VOD
Provozní doba/pohotovostní doba: min. 200 minut / min. 200 hodin

Tiskové zprávy

Diskuse