Nokia 6230i Music Pack Rafťáci Edition

30. 1. 2006 17:33    Rubrika: Tiskové zprávy

Nokia přináší hudební pecku na vlně Rafťáků a rafťáckou valentýnskou autogramiádu

Nokia 6230i Music Pack Rafťáci Edition

Hudební edice populárního telefonu Nokia 6230i Music Pack Rafťáci Edition s exkluzivním tematickým obsahem k filmu Rafťáci

Společnost Nokia připravila pro mladé hudební fandy opravdovou lahůdku v podobě speciální hudební edice telefonu Nokia 6230i Music Pack Rafťáci Edition. Jako hlavní partner filmu Rafťáci získala Nokia exkluzivní multimediální obsah, který bude součástí tohoto telefonu. Ve značkové prodejně Nokia se navíc uskuteční valentýnská autogramiáda hlavních protagonistů Rafťáků.

Hudební balení Nokia 6230i Music Pack obsahuje populární mobilní telefon 6230i, 512MB kartu doslova napěchovanou exkluzivním obsahem k filmu Rafťáci, kvalitní sluchátka značky Koss, redukci s 3,5mm konektorem na běžná hudební sluchátka a USB čtečku paměťových karet. Na kartě najdete nejen ty největší pecky z nového soundtracku k Rafťákům ve formátu MP3, ale také výběr vyzváněcích melodií, obrázků a fotek z tohoto očekávaného filmu. Od 1. března budou mít všichni možnost stahovat na stránkách www.nokia.cz nebo přes wap kompletní „rafťácký obsah“ včetně speciálních Java her. Obsah je určen výhradně do mobilních telefonů Nokia.

Nokia dále zve všechny příznivce na jedinou oficiální autogramiádu protagonistů filmu Rafťáci, která se bude konat 14. února od 13.00 ve značkové prodejně Nokia v pražském Paláci Flóra. Oba hlavní hrdinové, Jirka Mádl a Vojta Kotek, budou připraveni podepsat se svým fanynkám, kamkoli budou chtít.

Šťastné držitelky (nebo držitele) padesátého a pětistého podpisu jednoho z rafťáků obdarují Vojta Kotek a Jirka Madl osobně exkluzivním dárkem – valentýnskou edicí telefonu Nokia 6111 v růžové barvě.

Tiskové zprávy

Diskuse