GTS CEH - již i Contactel

3. 2. 2006 18:37    Rubrika: Tiskové zprávy

Telekomunikační skupinu GTS CEH dnes v České republice definitivně posílil také Contactel

Praha, 2. února 2006 – Středoevropská telekomunikační skupina GTS Central European Holding (GTS CEH), jejíž součástí je i český celonárodní telekomunikační operátor GTS Novera, dnes v Praze uzavřela akvizici společnosti Contactel. Smlouva o převodu 100% podílu byla podepsána vloni v listopadu, v lednu tohoto roku pak transakci schválil ÚOHS. V pondělí 30. ledna GTS CEH uzavřela také transakce, kterými získala společnosti Telenor Networks a Nextra v ČR a na Slovensku.

Dokončení akvizic společností Contactel, Telenor Networks a Nextra mateřskou skupinou GTS CEH spouští v rámci všech společností proces nejprve provozního a následně i právního sloučení uvedených společností v jednu organizaci, která bude v budoucnu v České republice vystupovat pod jednotnou obchodní značkou GTS Novera.

„Čeká nás v první řadě vytvoření sjednoceného a vysoce konkurenceschopného produktového portfolia, které nabídneme stávajícím i potenciálním zákazníkům,“ popisuje první kroky slučování společností generální ředitel GTS Novera Milan Rusnák, který se k dnešnímu dni stal také jednatelem nově získané společnosti Contactel.

„Tyto změny budou znamenat pro všechny naše zákazníky přínos. V souvislosti se začleněním jmenovaných společností do GTS Novery proběhnou v první fázi zejména organizační změny, které se technicky nikoho ze zákazníků nedotknou,“ ujistil Milan Rusnák a dodal: „Všechny společnosti budou i nadále poskytovat služby beze změn tak, jak je mají zákazníci specifikovány ve smluvních dokumentech uzavřených se společnostmi Contactel, Telenor Networks či Nextra Czech Republic. Všechny uzavřené dohody a smlouvy tedy zůstávají i nadále v platnosti.“

Tiskové zprávy

Diskuse