APC - Univerzální notebooková baterie

8. 2. 2006 11:15    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost American Power Conversion rozšířila svou oceněnou řadu mobilního příslušenství

APC - Univerzální notebooková baterie

APC na celém světě představila univerzální baterii pro notebooky se 65 Watthodinami energie

Společnost American Power Conversion, přední světový dodavatel řešení pro ochranu a dostupnost napájení, představila nový přírůstek své řady mobilního příslušenství – univerzální baterii pro notebooky se 65 Watthodinami energie. Mobilní uživatelé díky ní mohou své notebooky na celém světě používat déle a získali tak snazší přístup k napájení.

“Běžní uživatelé a profesionálové neustále posouvají hranice mobilní výpočetní techniky, což vytváří příležitosti pro inovativní řešení,” řekl Joe Loberti, generální manažer divize Consumer Network Solutions group společnosti APC. “Společnost APC proto s radostí představuje rozšíření své mezinárodní řady produktů o Univerzální notebookovou baterii se 65 Watthodinami energie.”

Univerzální notebooková baterie se 65 Watthodinami energie je lehká, přenosná baterie pro notebooky, která poskytuje až šest hodin provozu v závislosti na velikosti a konfiguraci počítače. Lze ji snadno nastavit díky přepínači úrovně napájení a LED kontrolce, která informuje o zbývající kapacitě baterie. Jde o ideální řešení pro dlouhé obchodní cesty anebo pro nabití baterie notebooku, když není k dispozici zásuvka. Univerzální notebooková baterie se 65 Watthodinami energie je nyní dostupná na celém světě.