GamePark.cz - A co pařani - mají kde hrát?

10. 2. 2006 09:38    Rubrika: Tiskové zprávy

Allstar za podpory společnosti Intel oznámila vznik nového herního portálu GamePark.cz. Hráči zde kromě věcí obvyklých na jiných portálech naleznou i řadu zajímavých novinek. Mezi ně bude patřit například nová kompletní sekce specializující se na elektronické sporty – progaming, dále pak zajímavé rozhovory, novinky z herního dění, reporty ze zápasů, lig a turnajů a v neposlední řadě také přímé přenosy, a to i přímo z místa turnajů. Nedílnou součástí je také známé uživatelské rozhraní umožňující společné hraní celé řady vybraných multiplayerových her.

Nový herní portál provozuje společnost Allstar, která do minulého týdne spravovala portál Gamezone. O spokojenost hráčů se stará téměř totožný sehraný tým 150 administrátorů a redaktorů, šéfredaktorem je opět Ondřej Gazda.

„Naše ambice jsou rozhodně být jedničkou na českém trhu. Již nyní lze říct, že se na portál GamePark.cz přestěhovala většina všech onlinových hráčů z podporovaných komunit. Tento náskok chceme minimálně udržet. Máme evidentní výhodu v know-how a podporu nejširší hráčské komunity, jež nás na jednu stranu velice těší, na druhou i obrovsky zavazuje a motivuje“, řekl Tomáš Hník, ředitel projektu GamePark.cz

„Společnost Allstar je všem hráčům známá nejen jako organizátor české kvalifikace World Cyber Games – mezinárodní olympiády v elektronických sportech, ale také například díky největší online lize – Intel CoD liga, kterou v současné době hraje přibližně 300 klanů z celé České republiky. Herní portál GamePark.cz je tak další příležitostí, jak podpořit rozvoj české hráčské komunity,“ řekl Tomáš Schel, ředitel společnosti Allstar.

Společnost Intel, dlouhodobý příznivce elektronických sportů, podpořila nový portál při jeho vzniku. „Těší nás, že můžeme podpořit nový ambiciózní projekt pro hráčskou komunitu, který má solidní zázemí a know-how. Největší česká online liga v počítačových hrách, Intel Call of Duty, tak bude moci úspěšně pokračovat. Je velmi milé vidět, jak si nový projekt získává obrovskou oblibu u hráčů – během několika dnů se GamePark.cz zařadil mezi největší české herní portály,“ řekl Pavel Svoboda, PR manager společnosti Intel.

Na novém portále GamePark.cz se uskuteční i dohra 4. sezóny Intel Call of Duty Ligy. Hlavním důvodem výběru tohoto portálu je komunita hráčů, pro které je turnaj realizován. Hráči nalezli na novém portálu tým lety osvědčených IT administrátorů a potřebnou kvalitu doprovodných služeb, které jim usnadňuje jejich hraní.

O GamePark.cz

Nově vzniklý herní portál GamePark.cz má za cíl poskytnout prostor pro bezproblémové hraní nejrůznějších multiplayerových her online. Mimo to přináší kvalitní herní zpravodajství, doplněné o zvláštní sekci věnovanou elektronickým sportům – progamingu. Vedle herních turnajů a soutěží o hodnotné ceny, zahrnující i ligu uznávaného evropského žebříčku ESL, bude součástí projektu také kvalifikace na nejprestižnější světovou herní soutěž – herní olympiádu World Cyber Games. Již nyní, pár dní po svém vzniku, se portál může těšit velice silné podpoře herní komunity, a to především díky možnostem a stabilitě, které hráčům poskytuje.

O společnosti Allstar

Allstar je česká, dynamicky se rozvíjející společnost podnikající v oblasti výpočetní techniky a informačních technologií. Na českém trhu se pohybuje od roku 1993 a za tuto dobu si vybudovala silné dodavatelské zázemí se stálou klientelou a řadou spokojených zákazníků. V současné době se společnost soustředí na výrobu softwarových a internetových aplikací, síťové projekty a výrobu a dodávky hardwaru.
Více informací na www.allstar.cz.

Tiskové zprávy

Diskuse