Acer PD322 - Travel, Acer PD125D - Value - DLP projektory

10. 2. 2006 09:34    Rubrika: Tiskové zprávy

Acer rozšířil nabídku pro profesionální řešení prezentací o dva nové digitální projektory. Širokou nabídku projektorů Acer tvoří řady Professional, Value, Travel a Video, které jsou založeny na nejpropracovanější přenosné a ultrapřenosné technologii DLP™, splňující požadavky uživatelů z malých a domácích kanceláří i malých a středně velkých firem.

Acer PD322 - Travel, Acer PD125D - Value - DLP projektory

Všechny projektory Acer jsou osazeny nejmodernější verzí progresivního mikročipu DLP™, jehož použití umožnilo navrhnout tenčí, lehčí a robustnější zařízení, která se vyznačují jedinečnou ergonomií i minimálními celkovými náklady na vlastnictví a navíc je lze snadno přenášet. Projektory Acer byly navrženy jako doplněk elegantních notebooků Acer, s nimiž tvoří stylovou přenosnou kancelář.

Nejnovější projektory Acer jsou vybaveny technologií Empowering, která umožňuje uživatelům rychlý přístup k často používaným funkcím a nastavením, a tedy jim usnadňují a zjednodušují život. V závislosti na modelu může být projektor vybaven praktickou utilitou Acer eView Management, která umožňuje uživatelům vytvářet a ukládat profily zobrazení pro různé typy médií a používat je na základě preferencí pro jednotlivé typy médií a scénáře. Obsahuje užitečné předem nastavené profily a umožňuje podle potřeby upravit a vytvářet vlastní barevné profily. Další utilita Acer eOpening Management je určena pro přizpůsobení spouštěcí obrazovky a obrazovky v pohotovostním režimu, která se objeví, kdykoli je projektor zapnutý a nepřijímá vstupní signál. Usnadňuje používání odlišných obrázků v různých situacích díky přehlednému rozhraní. Acer eTimer Management je utilita, která ukazuje čas na zobrazených stopkách. Uživatelé tedy mohou sledovat čas, který zbývá do konce prezentace.

Uživatelé rovněž ocení klávesu Empowering na ergonomickém dálkovém ovladači při volbě režimů zobrazení PC, Video, Movie a User, neboť jediným stisknutím získají přístup k nejpoužívanějším volbám menu. Užitečná funkce PageUp a PageDown (Přetáčení stránek nahoru a dolů) na dálkovém ovladači je ideální pro profesionální firemní prezentace na vysoké úrovni.

Všechny nejmodernější projektory jsou vybaveny funkcí pro přizpůsobení uvítací obrazovky. Uživatelé si mohou stáhnout obrázky přímo z osobního počítače prostřednictvím rozhraní USB a při zapnutí promítnout firemní logo či rodinnou podobenku. Navíc klávesa Empowering na ergonomickém dálkovém ovladači umožňuje uživatelům přepínat mezi režimy zobrazení jediným stisknutím a rovněž nabízí rychlý přístup k nejpoužívanějším volbám menu.

Některé nové funkce představených modelů jsou určeny pro zvýšení kvality obrazu, pro volitelné bezdrátové připojení, popř. mohou být doplněny volitelným produktem WP-100 Wireless Gateway, který pracuje se standardem 802.11g W-LAN, a tedy umožňuje dosáhnout při prezentaci rychlosti až 5 obrázků/s a zaručuje skutečnou flexibilitu i maximální účinek.

Acer PD322 – Travel

Zcela nový Acer PD322 je jasně nejlepší výrobek pro všechny uživatele, kteří potřebují na cesty velmi lehký a snadno přenosný projektor. Ultratenký projektor PD322 využívá nejmodernější technologii DLP™, která umožňuje dosáhnout neobyčejně jasného obrazu u tohoto elegantního velmi lehkého profesionálního zařízení s rozlišením XGA 1024 x 768 a kontrastním poměrem 2000:1. Přístroj Acer PD322 v atraktivní a masivní skříni nabízí světelný tok 1600 ANSI lumenů (1300 lumenů v úsporném režimu) a volbu zobrazení s poměrem stran 4:3 nebo 16:9 v kompaktním provedení. Váží pouhý 1 kg, a tedy je ideální pro mobilní použití, poutavé přednášky a firemní prezentace i ohromující domácí zábavu.

Mimořádně tichý projektor Acer PD322, který je vybaven komplexním souborem snadno ovladatelných funkcí včetně funkcí pro přetáčení stránek nahoru/dolů a laserového ukazovátka, dosahuje hlučnosti pouhých 31 dB (v úsporném režimu), a tedy je ideální pro domácí kino či účinné prezentace.

Acer PD125D – Value

Projektor Acer PD125D nabízí především jasný obraz. Projektor v klasickém provedení spojuje nejmodernější technologii DLP™ (Digital Light Processing) s nespočtem inovativních funkcí, které zajišťují vynikající rozlišení a neobyčejně vysoký výkon za přijatelnou cenu. Projektor Acer PD125D má vše potřebné pro předvádění vašich nápadů v krystalicky čisté podobě a je ideální pro firmy i malé podniky, které potřebují dokonale vybavený projektor pro středně velké a velké jednací místnosti.

Kompaktní projektor Acer PD125D nabízí ohromující světelný tok 2000 lumenů, který ve spojení s nativním zobrazením s poměrem stran 4:3, rozlišením XGA 1024x768 a vysokým kontrastním poměrem 2000:1 umožňuje vyniknout všem kancelářským prezentacím a dodává zábavě zcela nový rozměr. Projektor je neobyčejně tichý a jeho hlučnost za provozu, která činí pouhých 30 dB ve standardním režimu, resp. 27 dB v úsporném režimu, umožňuje přednášejícímu se plně koncentrovat na kvalitu obrázků a obsah.

Projektor Acer PD125D je vybaven integrovaným konektorem DVI-I (digitální konektor, podpora HDCP), který zajišťuje vysoký výkon potřebný pro zobrazení s vysokým rozlišením, a je plně kompatibilní s moderními nejprogresivnějšími notebooky pro profesionální uživatele.

Na všechny projektory Acer je poskytována standardní dvouletá záruka typu mail-in.

Tiskové zprávy

Diskuse