UMAX TRAK MP3 - nová kolekce

10. 2. 2006 09:36    Rubrika: Tiskové zprávy

Sluníčko už pomalu nabírá na síle a začíná vytlačovat paní Zimu. Lechtá nás svými paprsky a láká ven. Než však získá trůn, ještě to nějakou dobu potrvá. Pokud si chcete jaro a pocit hřejivého sluníčka vyčarovat již teď, pořiďte si jeden z nových mp3 přehrávačů nové řady TRAK, o které rozšiřuje svoji nabídku společnost UMAX Czech a. s.. Uvidíte, že Vám bude hned lépe na těle i na duši. TRAK vyjadřuje novou linii stylových osobních přehrávačů, které nabízejí svému uživateli skvělý požitek z hudby, zabalený do originálních tvarů a veselých barev letošní mp3 kolekce.

UMAX TRAK MP3 - nová kolekce

Sametový povrch DMP-110C Valentine v několika barevných variantách (žlutá, bílá, červená) podtrhuje zvláštnost tohoto modelu. Dvojitý výstup pro sluchátka umožňuje poslouchat hudbu ve dvojici, což ocení nejen zamilovaní. Oblíbené písně mohou být nahrány do interní paměti o velikosti 128 MB nebo na paměťovou kartu SD/MMC. Dopřejte si několik hodin společných zážitků, zábavy, odpočinku…

Sportovně aktivní jedince určitě potěší možnost vyběhnout si s novým mp3 přehrávačem DMP-HS1 SportActive do přírody, parku či jít jen tak na procházku, aniž by se museli obávat zamotání se do drátů. Model SportActive má totiž integrován mp3 přehrávač přímo do sluchátek. Takže už si nemusíte lámat hlavu s rozplétáním zamotaných kabelů, vypadávajícími sluchátky a cítit se omezeni v pohybu. Pokud volíte za běžeckou trasu kolečko, dejte pozor, aby se Vám nezamotala hlava. Vestavěná Li-Po baterie ve sluchátcích Vám totiž umožňuje 7 hodin nepřetržitého poslechu hudby, uložené v interní paměti o velikosti 256 MB.

Pod modely s označením DMP-421VR a DMP-451VR se skrývají opravdové šperky, za které se nemusíte stydět. Barevné hliníkové pouzdro (zlaté, rosničkově zelené, tmavě nebesky modré) propůjčuje novým mp3 přehrávačům stylový design, který umocňuje barevný OLED displej. Oba šperky jsou dostupné ve dvou variantách - po 144 nebo 288 hodinách hudby. Jsou vybavené Li-Ion baterií, napájenou pomocí rychlého rozhraní USB 2.0.. USB port slouží zároveň pro nabíjení vestavěného akumulátoru v případě připojení k počítači nebo k dodávanému AC adaptéru. Věřte, že se Vám vybraný šperk po 144 ani po 288 hodinách neokouká ani neoposlouchá a bude považován za rodinný poklad, který se bude v rodině předávat.

Tiskové zprávy

Diskuse