Acer Aspire T135 - počítač do domácnosti

10. 2. 2006 16:29    Rubrika: Tiskové zprávy

Acer posílil svou nabídku v segmentu spotřebních osobních počítačů rozšířením řady Aspire o model Acer Aspire T135. Tento počítač je určen pro sektor školství, kde jsou zapotřebí spolehlivé osobní počítače s nezbytnými technologiemi pro zajištění nejvyšší produktivity za nízkou pořizovací cenu, jakož i pro uživatele, kteří potřebují solidní výkon, soubor funkcí se snadným ovládáním a snadnou rozšiřitelnost.

Acer Aspire T135 - počítač do domácnosti

Všechny osobní počítače Acer Aspire T135 jsou osazeny procesory AMD Sempron™, které mají dostatečný výkon pro provádění domácích i kancelářských aplikací, čipsetem VIA K8M800 a integrovanou grafickou kartou VGA pro dosažení optimálního výkonu i pro multimédia. Technologie, které nabízí Acer Aspire T135, zbavují uživatele starostí o současné i budoucí schopnosti počítače.

Paměť nového Acer Aspire T135 s kapacitou až 2 GB (s podporou DDR 266/333/400 MHz SDRAM) umožňuje provádět současně několik aplikací s vysokými nároky na procesor, což ocení uživatelé při práci i hraní náročnějších her, přičemž nabízené vysokokapacitní pevné disky S-ATA s min. Velikostí 80 GB mají dostatek místa pro uložení důležitých dat. Volitelná optická mechanika DVD-RW Dual, kombinovaná mechanika DVD/CD-RW či DVD-ROM je vhodná pro sledování filmů, vypalování DVD disků a stahování fotografií a souborů.

Integrovaná zvuková karta kompatibilní s MS Sound spolu se dvěma stereofonními reproduktory Acer (u vybraných modelů) nabízí vynikající kvalitu zvuku. Audiokonektory pro sluchátka, mikrofon a konektor line-in umístěné vpředu i vzadu usnadňují připojení externích audio periferií. Osm portů USB 2.0 (dva vpředu, dva na základní desce a čtyři vzadu) umožňuje připojit nejrůznější externí periferní zařízení. Port Ethernet (RJ-45) zprostředkuje rychlý přístup k internetu prostřednictvím sítě LAN. Paralelní a sériové porty jsou určeny pro připojení starších periferních zařízení.

Standardní USB čtečka typu „9 v 1“ a osm portů USB 2.0 umožňují používat počítač Aspire T135 jako komplexní domácí digitální hub. Aspire T135 je nápadný osobní počítač, který představuje vhodný doplněk domácího i kancelářského interiéru. Osobní počítač Aspire T135, který se vyznačuje provedením, které odráží princip "inovativní jednoduchosti." Hladké linie a módní křivky spolu s černostříbrným provedením počítače Aspire T135 dodají styl každému obytnému pokoji.

Integrovaná technologie Acer Empowering nabízí uživatelům rychlý přístup k často používaným funkcím a nastavením, a umožňuje tak snadno dosáhnout vyšší produktivity a zvyšuje uživatelské pohodlí.

Všechny osobní počítače Acer Aspire T135 jsou dodávány s předinstalovaným operačním systémem Microsoft® Windows® XP Home a standardní sadou softwaru: Norton Antivirus®, Adobe® Acrobat® Reader®, CyberLink PowerDVD a NTI CD Maker™, který umožňuje vypálit disk v optické mechanice jediným kliknutím.

Na počítače Acer Aspire T135 je poskytována jednoletá záruka typu mail-in.

Tiskové zprávy

Diskuse