BenQ-Siemens EF51 - hudba a mobil

15. 2. 2006 10:56    Rubrika: Tiskové zprávy

Nový model je určen nejen k telefonování, ale lze ho stejně dobře používat jako hudební přehrávač. Přístroj je určený v první řadě pro náruživé posluchače hudby. Telefon EF51 nabízí nevšední zážitky překračující běžné hranice ve srovnání se standardními přehrávači hudby – ať už v designu, charakteristickém uspořádání nebo funkčnosti.

BenQ-Siemens EF51 - hudba a mobil

Jasně uspořádaná tlačítka „play“, „pause“ a posuv zpět či vpřed umožňují rychlé a pohodlné ovládání. V dolní části, pod 1,6 palcovým barevným displejem, se pod odklápěcími tlačítky přehrávače ukrývá klávesnice. Kompletní hudební program pak zajišťuje integrované FM rádio spolu s hudebním přehrávačem, který podporuje všechny nejčastější typy hudebních formátů.

Veškeré hudební soubory lze jednoduše přenášet do telefonu z počítače přes USB kabel a jakoukoliv skladbu si můžete nahrát přímo z vestavěného rádia. Vyměnitelná miniSDtm karta poskytuje dostačující paměťovou kapacitu pro záznam mnoha hodin hudby. Funkce hlasového ovládání výběru skladby (Speech-to-Musictm) je dalším příjemným rysem telefonu - nastává konec dlouhého vyhledávání nahrávek! Inovativní 3D zvuk zaručuje opravdu kvalitní poslech. Barevnost jednotlivých tónů lze také podle vlastního vkusu zcela změnit díky integrovanému šestipásmovému ekvalizéru. EF51 umí zobrazit i text přehrávané písně na displeji telefonu. Kromě hudebního přehrávače je BenQ-Siemens EF51 vybaven 1,3 megapixelovou kamerou.

BenQ-Siemens EF51 je nabízen spolu se stereo headsetem a USB kabelem. Headset Bluetooth® Stereo (EU/UK) HHB-180/181, originální příslušenství BenQ-Siemens, poskytuje pohodlný a především velmi kvalitní bezšňůrový poslech.

BenQ-Siemens EF51 bude na trhu k dispozici ve druhém čtvrtletí roku 2006 v bílé a černé barevné variantě. Ceny budou stanoveny lokálně.

Tiskové zprávy

Diskuse