BenQ-Siemens EF91 - mobil s HSDPA

15. 2. 2006 10:54    Rubrika: Tiskové zprávy

Zábava s muzikou a video nahrávkami poprvé na mobilu s HSDPA technologií: BenQ-Siemens EF91 je milníkem mobilních multimédií

BenQ-Siemens EF91 - mobil s HSDPA

BARCELONA, ŠPANĚLSKO, 13. únor 2006 - S ohledem na potěšení z multimédií vysokých rychlostí: nové „véčko“ EF91 od BenQ Mobile je prvním mobilním telefonem podporujícím HSDPA (High Speed Download Packet Assets) technologii, která umožňuje rychlejší přenos dat. Fotografie, hudební a video nahrávky jsou k dispozici dokonce pětkrát rychleji než u ostatních běžných UMTS přenosů. Díky HSDPA technologii lze na dvoupalcovém barevném displeji telefonu sledovat videoklipy a televizní nahrávky přes internet v reálném čase.

Zatímco neobvyklý 3D zvuk poskytuje unikátní poslechový zážitek, video volání jsou díky netřesoucím se obrázkům dokonalejší a přenášený obraz ostřejší. Fotoaparát i videokameru můžete s lehkým srdcem nechat doma. BenQ-Siemens EF91 má totiž vysoce kvalitní 3,2megapixelový fotoaparát s možností videozáznamu, který je vybaven funkcí automatického ostření, digitálním zoomem a bleskem. Vyměnitelná microSDTM paměťová karta poskytuje adekvátní prostor pro spoustu krásných momentek, video a audio nahrávek.

BenQ-Siemens EF91 není unikátní jen svými technologickými inovacemi. S perfektně zaobleným tvarem, prvotřídními materiály a kovovým leskem nastavuje tento nádherný mobilní telefon nové vizuální standardy. Telefon doplňuje moderní designová náhlavní sada Bluetooth® Clip (EU/UK) HHB130/131, kterou lze velmi snadno přichytit k oblečení. Sada do auta Car Kit Bluetooth® SIM HKW-720 s nejmodernější Bluetooth® technologií pak je ideálním originálním příslušenstvím při cestování automobilem.
BenQ-Siemens EF91 bude na trhu k dispozici od léta 2006 v různých barevných kombinacích. Ceny budou stanoveny lokálně.

Tiskové zprávy

Diskuse