BenQ-Siemens S81 - mobil s UMTS

15. 2. 2006 10:58    Rubrika: Tiskové zprávy

BenQ-Siemens představuje model S81 - jeden z nejtenčích 3G telefonů s technologií UMTS dostupných na trhu

BenQ-Siemens S81 - mobil s UMTS

Extra tenký telefon - plně vybavený technologií UMTS a fascinující díky své klasické eleganci – to je BenQ-Siemens S81. S pouhými 13mm patří tento mobilní telefon mezi nejtenčí UMTS mobilní telefony na trhu. Díky svému elegantnímu a jedinečnému vzhledu byl telefon oceněn mezinárodní cenou „If Design Award 2006“. BenQ-Siemens S81 je ideálním mobilním telefonem pro objevování různorodých možností mobilní komunikace. Funkce video telefonie umožňuje vidět se s přáteli či kolegy přímo během telefonního hovoru tváří v tvář.

Speciální video-telefonní VDA fotoaparát na přední straně mobilního telefonu umožňuje video volání brilantní kvality. Audionahrávky ve formátech MP3, AAC, AAC+, AMR a WMA mohou být díky UMTS stejně jako videoklipy stahovány přímo do mobilního telefonu. Pořízené záznamy lze ve stereo kvalitě přehrávat na integrovaném media přehrávači kdekoliv a kdykoliv. Vysoce kvalitní stereo headset, nabízený spolu s mobilním telefonem, má výbornou audio výkonnost. BenQ-Siemens S81 je vybaven 1,3 megapixelovým fotoaparátem s funkcí videozáznamu, desetinásobným digitálním zoomem a LED bleskem. Obrázky a video nahrávky se zobrazují na dvoupalcovém TFT displeji se 262.144 barvami. Interní telefonní paměť či výměnná microSD™ karta poskytuje dostatečný prostor pro všechna data - kdykoliv je lze synchronizovat s počítačem přes datový kabel USB DCA-150.

Nicméně tento elegantní model S81 nenabízí pouze multimediální zábavu, ale je také spolehlivým společníkem v běžném pracovním životě. Klíčové informace mohou být snadno synchronizovány s PC díky funkci organizéru. S81 umožňuje okamžitý přístup ke schůzkám, k adresám, poznámkám a emailům. Headset Bluetooth® Comfort (EU/UK) HHB-160/161 (dostupný jako příslušenství) je vhodný i pro telefonování za pohybu.

BenQ-Siemens S81 bude k dispozici ve druhém čtvrtletí roku 2006 v černo-stříbrném provedení. Ceny budou stanoveny lokálně.

Tiskové zprávy

Diskuse