Fujitsu Siemens Computers Pocket LOOX C550 PDA

16. 2. 2006 17:40    Rubrika: Tiskové zprávy

Pocket LOOX C550 – Nové víceúčelové PDA od Fujitsu Siemens Computers nabízí nejmodernější mobilní funkce a množství komunikačních rozhraní

Fujitsu Siemens Computers Pocket LOOX C550 PDA

společnost Fujitsu Siemens Computers uvádí nový model kompaktního PDA Pocket LOOX C550, určený pro náročné firemní zákazníky a spotřebitele. Štíhlé provedení, dokonale čitelný VGA displej a podsvícená tlačítka činí z modelu Pocket LOOX C550 skvělé přenosné zařízení. Hmotnost pouhých 60 g znamená, že Pocket LOOX C550 je zároveň jedním z nejlehčích PDA na trhu. Nástupce modelu Pocket LOOX 700 bude dostupný od poloviny března za cenu od 10 510 Kč bez DPH.

Pro uživatele kapesních počítačů je konektivita jednou z klíčových vlastností. Naplnění tohoto požadavku zajišťují rozhraní Wi-Fi, IrDA a Bluetooth, zatímco špičkový výkon a dlouhou výdrž na baterie podporují nejmodernějších technologie procesoru Intel. Operační systém Microsoft Windows Mobile 5.0 Premium Edition se navíc postará, aby vaše data nepřišla vniveč ani při úplném vybití baterie. V rámci balíčku Pocket LOOX Software Suite od Fujitsu Siemens Computers uživatelé získají také aplikace, které zvýší výkon a zlepší možnosti připojení zařízení – například aplikace Fujitsu Siemens Computers SpeedMenu a Fujitsu Siemens Computers CONNECTMOBILITY. Navíc je ke každé sadě přiložena tříbodová poukázka na vybraný software ze serveru www.pocketloox-choice.com.

Hlavní technické údaje:
Dokonale čitelný VGA displej (640 \xD7 480 obrazových bodů)
Nejnovější procesor Intel PXA270 520 MHz
Operační systém Microsoft Windows Mobile 5.0 Premium Edition
Štíhlý design a podsvícená tlačítka
Slot pro paměťové karty SD/MMC pro ukládání dat a programů

Zabudovaný 802.11b/g wireless LAN adaptér (certifikát Wi-Fi)

Bluetooth v1.2

Programové vybavení Pocket LOOX Software Suite
Podpora technologie USB Host

O konceptu „Účelně mobilní“ společnosti Fujitsu Siemens Computers:

Mobilita je jedním z dlouhodobých pilířů obchodní strategie společnosti. Fujitsu Siemens Computers svým zákazníkům otevírá jedno z největších a nejucelenějších portfolií špičkových mobilních produktů a řešení, od počítačů do dlaně a notebooků po tabletové počítače a víceúčelové notebooky. Zákazníci mohou těžit z naší více než dvacetileté zkušenosti s mobilními zařízeními. Kromě zajišťování snadného a bezpečného přístupu k firemním datům, jsou mobilní řešení společnosti zaměřena také na vertikální aplikace a vytváření skutečné hodnoty pro zákazníky. Informace o souvisejících uskutečněných projektech najdete na adrese: www.fujitsu-siemens.com/case_studies.

Tiskové zprávy

Diskuse