Acer Value LCD AL1716s, AL1717As, AL1917As

20. 2. 2006 16:56    Rubrika: Tiskové zprávy

V průběhu čtvrtého čtvrtletí roku 2005 společnost Acer znovu potvrdila a posílila své vedoucí postavení v prodeji LCD monitorů na západoevropském trhu. Poslední průzkum společnosti Bryan Norris Associates zaměřený na evropský značkový trh potvrdil trvalý růst prodejů společnosti Acer na západoevropském trhu LCD monitorů, která si tím upevnila svou vedoucí pozici a dále zvýšila podíl na trhu na 20 %.

Acer Value LCD AL1716s, AL1717As, AL1917As

Společnost Acer chce pokračovat ve svém úspěšném tažení a hodlá uspokojovat stále rostoucí nároky uživatelů neustálým zlepšováním prodejního programu, nabídkou progresivních TFT technologií, inovativních designů a vynikající ergonomie.

Řadu Acer Value tvoří vysoce kvalitní LCD displeje s vynikající užitnou hodnotou a špičkovým výkonem. Tyto displeje jasně dokazují pokrok, jehož dosáhla společnost Acer v oblasti LCD technologie na základě nepřetržitého vývoje výrobků, který je zaměřen na uspokojování požadavků kancelářských i domácích uživatelů na ergonomii a využití v zaměstnání i v domácnosti pro zábavu.

Řada LCD displejů Acer Value představuje spolehlivé, ekonomické přístroje, které nabízejí dokonalejší zobrazení a ulehčují náročnou práci, protože šetří zrak i vaši peněženku.

Acer AL1716s – Vize výkonu

Acer AL1716s s dobou odezvy 12 ms je spolehlivý 17" monitor, který nabízí veškeré ergonomické přednosti technologie LCD. Monitor v tenkém a kompaktním provedení uvolní prostor na pracovním stole a vytvoří na počítačovém pracovišti místo pro práci i pro zábavu. AL1716s představuje ideální řešení pro domácí a kancelářské uživatele osobních počítačů, kteří vyžadují inteligentní rozhraní a širší úhel pohledu.

Vysoký kontrastní poměr 500:1 a optimální svítivost 300 cd/m2 přispívají k lepší čitelnosti při práci s aplikacemi, které zobrazují velká množství dat, i při použití mediálních aplikací. Monitor je vybaven funkcí vyhlazování obrazu a redukce barvy v místě překrývání barev i automatickým nastavením, které umožňuje rychle a snadno přizpůsobit obraz pracovním nárokům. Tenký, stříbrný 17" TFT displej snižuje provozní náklady díky nízké spotřebě a navíc nevydává škodlivé záření.

Acer AL1717As – Úžasný výkon
Zmodernizujte svůj domácí nebo kancelářský osobní počítač monitorem AL1717As, který představuje dokonalé řešení pro nadšené hráče počítačových her i filmové fanoušky. Displej v tenkém a kompaktním stříbrném provedení dodá eleganci prostoru vyhrazenému pro práci či pro zábavu a uvolní místo na stole. AL1717As představuje ideální řešení pro domácí i kancelářské uživatele, kteří potřebují inteligentní rozhraní s krátkou odezvou pro přehrávání digitálních nahrávek a filmů.

Dynamická odezva pouhých 8 ms napovídá, že při přehrávání můžete dosáhnout bezchybné reprodukce a vychutnat si dokonalý obraz při sledování akčních digitálních videofilmů. Vysoký kontrastní poměr 500:1 a svítivost 300 cd/m2 zlepšují čitelnost a ostrost obrazu i při práci s aplikacemi, které zobrazují velká množství dat.

Acer AL1917As – Rozšiřte si své horizonty
AL1917As, v současné době jeden z nejvýkonnějších 19” LCD displejů na trhu, nabízí přednosti vynikajícího podání obrazu s vysokou ostrostí, krátkou odezvou 8 ms a vysokým kontrastem. Uživatelé doma i v kanceláři nyní dosáhnou maximální efektivity při práci, protože mohou pohodlně sledovat několik aplikací současně. Inovativní 19" monitor představuje ideální způsob modernizace počítačového vybavení pro profesionální i domácí uživatele, kteří potřebují větší zobrazovací plochu pro zvýšení pohodlí a produktivity při práci.

Na velkém 19” displeji můžete v naprostém pohodlí sledovat digitální filmy, přičemž krátká doba odezvy pouhých 8 ms zvýší zážitek ze vzrušující akce a přehrávaných filmů. Zlepšete svou produktivitu a využijte předností vysoké propustnosti dat a videa.

Na LCD monitory Acer je poskytována tříletá záruka typu mail-in.

Tiskové zprávy

Diskuse