Televizor Acer AT3705-MGW

23. 2. 2006 11:49    Rubrika: Tiskové zprávy

Acer představuje LCD televizor HD s úhlopříčkou 37“ s integrovaným zařízením Media Gateway

Televizor Acer AT3705-MGW

Acer, číslo 1 v prodeji značkových LCD displejů v západní Evropě (zdroj: údaje společnosti Bryan Norris Associates za 4. čtvrtletí 2005), dále rozšířila svou nabídku zařízení pro digitální domov o digitální LCD televizor Acer AT3705W-MGW s úhlopříčkou 37“ a integrovaným zařízením Media Gateway, který má nativní rozlišení 1080i.

LCD televizor AT3705W-MGW tvoří skutečné srdce nové koncepce domácí zábavy společnosti Acer, která nabízí uživatelům dokonalou rovnováhu mezi špičkovou technologií a moderním způsobem využívání televizorů. Integrované zařízení Media Gateway, k němuž lze připojit osobní počítač a které rovněž nabízí přístup na internet, umožňuje na televizoru Acer AT3705W-MGW sledovat filmy uložené v osobním počítači či prohlížet si snímky nebo poslouchat internetové rádio i zvukové soubory uložené v počítači buď integrovanými reproduktory, nebo na stávajícím domácím stereozařízení.

Televizor Acer AT3705-MGW, který je ideální pro příjem digitálního televizního vysílání s vysokým rozlišením i pro digitální multimediální zábavu, nabízí velmi ostrý obraz s nativním rozlišením “1080i Ready” (1920 x 1080) a kontrastním poměrem 800:1. Neobyčejně vysoká svítivost 550 nit (typická), vynikající hřebenový filtr, který odděluje prvky Y (svítivost, černá a bílá) a C (sytost barvy, barva) obrazového signálu, spolu s propracovaným 3D adaptivním ovládáním dokazuje, že televizor Acer AT3705W-MG se vyznačuje vynikající kvalitou videosignálu, zatímco technologie Digital Luminance Transient Improvement (DLTI) a Digital Chroma Transient Improvement (DCTI) zaručují jasný obraz a úžasné barvy. Navíc velmi krátká doba odezvy (šedá - šedá) pouhých 16 ms spolehlivě potlačí zbytkový obraz.

Televizor přehrává signál HDTV a DVD či kvalitní televizní signál SDTV ve vynikající kvalitě, zatímco funkce 3:2/2:2 Pull Down Recovery dokáže přesně reprodukovat filmový obraz do nejmenšího detailu bez ztráty vizuálního účinku.

Integrovaná technologie WOW™, která využívá technologie SRS® (Sound Retrieval System®) a BBE™ pro zlepšení 3D zvuku a výkonu v oblasti nízkých tónů spolu s vestavěnými reproduktory 15W+15W vytvářejí bohatý a naprosto úchvatný zážitek.

AT3705W-MGW je vybaven nejmodernější technologií Acer Empowering, což je uživatelsky příjemné softwarové řešení s intuitivním ovládáním, které pomáhá uživatelům optimálně využít výrobek Acer. Technologie Empowering, přístupná tlačítka „Empowering“ na dálkovém ovladači, umožňuje jediným stisknutím dosáhnout dokonalé rovnováhy výkonu při reprodukcí videosignálu a audiosignálu při sledování programů podle různých scénářů. Přizpůsobitelná svítivost, nastavení kontrastu a sytosti barev, jakož i jedinečná optimální korekce gama křivky zlepšují nedostatečně osvětlené scény, kompenzují ztmavování a zesvětlování barev a hloubku scény a tím přispívají k výrazně ostřejšímu vykreslení detailu. Navíc jedním stiskem tlačítka „Empowering“ můžete přepínat mezi televizními programy uloženými v seznamu oblíbených vysílačů.

Televizor AT3705W-MGW, který se vyznačuje novým designem výrobků Acer, dodá eleganci každému obývacímu pokoji. Nenápadný a současně elegantní vzhled zvýrazněný stříbrnočernou lesklou skříní propůjčuje LCD televizoru Acer 37” rafinovanou eleganci.

Univerzální televizor AT3705W-MGW je dodáván s vysokorychlostní čtečkou paměťových karet typu „5 v 1“, a tedy nabízí uživatelům digitálních fotoaparátů dokonalý způsob pro předvádění fotografií s vysokým rozlišením ve formátech JPEG, TIFF, BMP, GIF a PNG. Čtečka je kompatibilní s kartami Compact Flash I/II, Multi Media Card, Memory Stick, Memory Stick Pro a SD.

Nový LCD televizor Acer podporuje analogové i digitální televizní vysílání, neboť je vybaven dvěma tunery (digitálním a analogovým) a dále nabízí úplnou kompatibilitu se systémy teletextu PAL a SECAM, jakož i neobyčejně flexibilní režimy Picture In Picture a Picture By Picture.

Nový LCD televizor Acer nabízí dokonalý obraz s úhly pohledu 176° a vyznačuje se ergonomickým provedením, které je doplněno velkým množstvím funkcí ve spojení s úplným souborem digitálních a analogových videovstupů pro snadné připojení stávajících audio a videozařízení, a to včetně 4x SCART, AV, PC D-sub, DVI, HDMI, SPDIF out a PC Audio-in, a tedy může přijímat obrazový signál z pozemních vysílačů, satelitu, kabelové televize, videorekordéru, DVD přehrávače, počítačů i herních konzolí - a navíc i z digitálních fotoaparátů a videokamer, dáváte-li přednost okamžité zábavě.

Na LCD televizory Acer AT3705W-MG je poskytována dvouletá on-site záruka.

Tiskové zprávy

Diskuse