NETGEAR a IPWireless - směrovač UMTS TD-CDMA

23. 2. 2006 11:51    Rubrika: Tiskové zprávy

NETGEAR, Inc. a IPWireless oznámili, že společně vyvinuli produkt, dostupný pro mobilní operátory a poskytovatele širokopásmových služeb na celém světě. Operátoři mohou s novým mobilním širokopásmovým směrovačem NETGEAR UMTS TD-CDMA rozšířit svoji speciální nabídku služeb a umožnit tak uživatelům, aby se jednoduchým způsobem připojili přes své mobilní širokopásmové přístupy UMTS TD-CDMA k Wi-Fi a Ethernetu a aby vytvořili mobilní, přenosné nebo stabilní připojení.

Mobilní operátoři a poskytovatelé širokopásmových služeb, kteří síť UMTS TD-CDMA zřídili, mohou nyní nabízet uživatelům mobilní širokopásmový směrovač NETGEAR UMTS TD-CDMA. Směrovač podporuje síť UMTS TD-CDMA v kterémkoli z dostupných pásem.

Popis mobilního širokopásmového směrovače NETGEAR UMTS TD-CDMA
- Porty LAN: čtyři (4) autosensing 10/100 Mbps, porty RJ-45
- Vložené bezdrátové přijímače: vestavěný WLAN 802,11 g a mobilní širokopásmový přístup s UMTS TD-CDMA
- Zabezpečení: Firewall: kontrolní krabička (SPI) odráží útoky, které omezují provoz (DoS). Detekční systém rušení (IDS) zahrnuje záznamy, hlášení a upozornění na e-mail, filtrování obsahu sítě URL. Funkce VPN: brána VPN (IPSec, PPTP a L2TP)

- Rozměry (výška x šířka x hloubka): 1,2 x 8,75 x 6 palců (30 x 224 x 153 mm)

- Popis údajů o výrobku a jeho fotografii najdete na: http://www.ipwireless.com a www.netgear.com

O technologii TD-CDMA
Technologie UMTS TD-CDMA, založená na 3GPP, je mobilní širokopásmové řešení navržené pro GSM operátory. Díky nadprůměrné sektorové schopnosti přijímat, silné výkonnosti v okrajových oblastech a nízké ceně za megabit je ideální technologií pro masový trh s mobilní a multimediální širokopásmovou sítí. Technologie UMTS TD-CDMA se ukázala jako čelný světový standard pro široké mobilní pásmo s komerčním využitím v řadě zemí po celém světě, např.v Austrálii, České republice, Německu, Japonsku, Litvě, Malajsii, Novém Zélandu, Nigérii, Portugalsku, Jižní Africe, Švédsku, Spojeném království a Spojených státech.

O společnosti IPWireless
IPWireless vyvíjí vyspělou standardní mobilní a multimediální širokopásmovou technologii. Technologie UMTS TD-CDMA od této společnosti se ukázala jako čelný světový standard pro širokopásmové bezdrátové přijímače. TD-CDMA umožňuje operátorům nabízet škálu zcela mobilních, přenosných nebo stabilních služeb mezi přijímači, s jinými zisky a opravdu širokopásmovým výkonem. TD-CDMA má nadprůměrnou sektorovou schopnost přijímat, silnou výkonnost v okrajových oblastech a nízkou cenu za megabit v porovnání se všemi standardními mobilními technologiemi, které jsou dnes k dostání, a využívají ji čelní světoví operátoři včetně známé spolupráce se společnostmi T-Mobile, Orange, Sprint Nextel a PCCW. Partnerský program IPWireless a čipové sety umožňují výrobcům zařízení a infrastrukturním prodejcům, aby co nejrychleji přišli na trh s novým, inovačním řešením TD-CDMA. Pro více informací navštivte webové stránky společnosti www.ipwireless.com.

O společnosti NETGEAR.
Společnost NETGEAR navrhuje technologicky vyspělé značkové produkty, které poskytují řešení pro konkrétní potřeby malých a středních společností a domácích uživatelů. Nabídka produktů společnosti umožňuje uživatelům sdílet přístup k internetu, perifériím, souborům, digitálním multimédiím a aplikacím mezi několika osobními počítači a jinými zařízeními schopnými komunikace přes internet. NETGEAR má své ústředí ve městě Santa Clara v Kalifornii. Více informací je možné získat na internetové stránce společnosti www.netgear.com a na telefonním čísle (408) 907-8000.

Tiskové zprávy

Diskuse