Netgear přichází s lokalizovanými produkty

23. 2. 2006 11:52    Rubrika: Tiskové zprávy

Lokalizací prostřední do českého jazyka se uživatelům usnadňuje instalace a správa zařízení.

NETGEAR, Inc. (Nasdaq: NTGR), celosvětový dodavatel špičkových síťových produktů, oznámil dostupnost lokalizovaných produktů SOHO pro východní Evropu. Počínaje začátkem roku 2006 nabídne Netgear svým zákazníkům celou řadu vybraných síťových zařízení, vybavených jazykovým prostředím východoevropských zemí, jako je ruština, polština, čeština, maďarština a slovinština, a což prokazuje rostoucí zájem společnosti o trhy uvedených zemí.

„Lokalizace pomáhá našim zákazníkům jednoduše instalovat naše produkty a podporuje jejich bezproblémovou práci na internetu a v sítích“, říká Alexandra Verhoeve, prodejní manažerka pro východní Evropu a zemí bývalého Sovětského Svazu. „Proto se stala jednou z našich maximálních priorit pro východoevropský trh. Jsem velmi ráda, že jsme tohoto cíle dosáhli během krátkého časového období.“

První produkty, které se již expedují jako východoevropské (EE) verze, jsou FS605EE, FS608EE, GS605EE a GA311EE, neřízené přepínače a adaptéry pro Fast Ethernet a Gigabit Ethernet. Na trhu budou také k dispozici produkty jako WLAN Bridge WG602EE, širokopásmové routery jako RP614EE, WGR614EE 54Mbps, WGT624EE 108Mbps a tiskový server PS121EE.

Později v tomto roce bude Netgear pokračovat v rozšiřování východoevropského portfolia produktů a nabídne svou sérii RangeMax včetně bezdrátových síťových adaptérů, řešení Storage over IP a produktů Powerline.
Verze EE obsahuje plně lokalizovaný dárkový balíček (PL, CZ, HU, RU) a průvodce rychlou instalací (PL, CZ, HU, RU, SLO).

Tiskové zprávy

Diskuse