Wacom představuje nový typ LCD tabletu PL-720

24. 2. 2006 17:11    Rubrika: Tiskové zprávy

Wacom – světový leader ve výrobě a vývoji tabletů uvedl na český trh nový typ LCD tabletu PL-720.

Wacom představuje nový typ LCD tabletu PL-720

Nový tablet nahrazuje stávající PL-710 a oproti svému předchůdci nabízí řadu vylepšení. Inovovaný design LCD tabletu PL-720 se vyznačuje tenkým provedením – robustní konstrukcí, pracovní plochou, která se dá nastavit v rozsahu 18 až 73 stupňů, integrovaným držákem pera. Samozřejmostí je i montáž na stěnu místnosti. Nově tablet PL-720 nabízí VGA výstup pro připojení data-video projektoru a integrovaný USB hub s dvěmi konektory. Přestože má nový tablet řadu vylepšení, stojí méně než jeho předchůdce – jen 51 158 Kč s DPH.

Klíčovými vlastnostmi nového tabletu PL-720 je přirozená, intuitivní a ergonomická práce přímo na displeji s tlakově citlivým perem. Díky ještě jednoduššímu ovládání kurzoru, rychlejším ovládáním aplikací přímo na displeji a perfektní koordinací práce oka a ruky tak při práci dosáhnete vyšší efektivity a produktivity

Tablet PL-720 doporučuje výrobce využívat při prezentacích, automatizaci procesů, nebo jako panel kontrolního či řídícího systému. Možností je využití coby mixážního audio pultu.

Díky novému tabletu PL-720 se Vaše prezentace stanou originálními. Využijte možnosti psaní poznámek a zdůrazňování podstatného přímo na obrazovce za použití doplňkového softwaru např. JWO nebo Adobe Acrobat. Jistě uvítáte i to, že přednášející nebude stínit obrazu promítanému data-video projektorem.

PL-720 podporuje „Biometrical Signature Authentication“ (BSA), díky kterému už si při automatizaci procesů nebudete muset pamatovat složitá hesla. K přihlášení/odhlášení si vystačíte s Vaším podpisem. Tablet také nabízí rychlý přístup k aplikacím a připojeným perifériím a je ideální pro práci s programy Adobe Acrobat a MS Office.

Řídící a kontrolní systémy jistě uvítají, že tablet nabízí bezpečný přístup (tablet reaguje pouze na originálně dodávané pero). Nejen řídící a kontrolní systémy, ale i obsluha audio mixážních pultů bude potěšena SXGA rozlišením pracovní plochy tabletu PL-720, rychlou a precizní navigací na ploše, přímým a intuitivním ovládáním všech prvků.

Tiskové zprávy

Diskuse