Sony Ericsson Z530i - stylové véčko

8. 3. 2006 12:01    Rubrika: Tiskové zprávy

Sony Ericsson představil mobilní telefon Z530i určený lidem, kteří respektují módní trendy a zároveň vyžadují špičkovou technologii za dostupnou cenu. Elegantní stylové véčko v sobě skrývá množství pokročilých funkcí. Mezi ty patří integrovaný fotoaparát, slot pro paměťové karty Memory Stick Micro™ a bezdrátová technologie pro přenos dat Bluetooth™. Přístroj bude k dispozici v několika barevných variantách a další personalizaci pak umožní výměnné kryty Style-Up™.

Sony Ericsson Z530i - stylové véčko

Přístroj Z530i je vybaven vestavěným fotoaparátem s čtyřnásobným digitálním zoomem a možností natáčení videa. Pořízené fotografie mohou být sdíleny přes Bluetooth s ostatními zařízeními v okolí nebo je lze poslat přátelům zprávou MMS. Výběr z uložených fotografií je snadný díky náhledům seřazených podle data pořízení. Ty lze zobrazit na vnitřním displeji telefonu s novou technologií UBC (Ultra Bright Color) a 65 tisíci barev. Vnější 1“ displej je monochromatický.

Paměť telefonu Sony Ericsson Z530i lze díky slotu pro paměťové karty Memory Stick Micro™ rozšířit až na 1 GB. To je v cenové kategorii tohoto přístroje výjimečné. Podpora Bluetooth, USB 2.0, standardních push e-mail klientů a plnohodnotný internetový prohlížeč pak umožňují Z530i využít i jako pracovní nástroj.

Sony Ericsson Z530 bude k dispozici v šedém, červeném a černém provedení. Na trh bude uveden během druhého čtvrtletí tohoto roku v následujících verzích:

Z530i – třípásmový GSM/GPRS 900/1800/1900 MHz pro Evropu, Afriku, oblast Středního východu, Asijsko-Pacifickou oblast

Z530c – třípásmový GSM/GPRS 900/1800/1900 MHz pro pevninskou Čínu

Sony Ericsson Z530i – charakteristiky:
Obrázky a zprávy
Vnitřní displej: UBC 128x160 pixelů s 65 tisíci barev
Vnější displej: monochromatický 101x80 pixelů

VGA fotoaparát
4X digitální zoom
Přehrávání a nahrávání videa
Interní paměť 28 MB
SMS, EMS a MMS