Hitachi Digital Media Group - Cebit

12. 3. 2006 12:51    Rubrika: Tiskové zprávy

Hitachi Digital Media Group využije příležitosti konání veletrhu Cebit 2006 pro představení celé řady nových produktů, které dosud nebyly v Evropě předvedeny. Předním modelem mezi těmito produkty společnosti Hitachi je nový plazmový televizor Picture Master HD 42PD9700, první 42 palcový plazmový televizor, který využívá plochou obrazovku H6 ALIS se skutečným rozlišením 1080i, jež dokáže zobrazit každý řádek vysílání s vysokým rozlišením bez konverze nebo změny velikosti obrazu.

Kromě tohoto modelu budou poprvé na veletrhu Cebit 2006 předvedeny i další tři televizory s plochou obrazovkou Picture Master HD, které rovněž podporují příjem signálu s vysokým rozlišením – jsou HD-Ready™, a které poskytují výjimečné funkce a kvalitu. Jako produkty jednoho z největších výrobců LCD a plazmových obrazovek na světě posouvají tyto HD modely sledování televizního vysílání s vysokým rozlišením a multimediální zábavu na novou úroveň.

Další zaručenou hlavní atrakcí na veletrhu Cebit 2006 bude odhalení DVD videokamer Hitachi 6. generace, včetně nejvyššího modelu v této kategorii – multiformátové DVD videokamery s rozlišením 3,3 megapixelů Movie Master DZ-GX3300E. Navíc bude společnost Hitachi na Cebitu 2006 vystavovat i svou nejnovější řadu harddiskových DVD rekordérů a projektorů s technologií 3LCD.

„Společnost Hitachi nabídne návštěvníkům veletrhu Cebit 2006 inspirovanou vizi digitálního stylu s využitím technologií, které zlepšují způsob jejich života i práce. Kromě toho představíme na letošním Cebitu naše dva hlavní produkty pro rok 2006 – nové televizory s plochou obrazovkou Picture Master HD a naše nové DVD videokamery 6. generace,“ říká John Conlon, generální ředitel společnosti Hitachi Digital Media Group. „Pro velkoplošné promítání s vysokým rozlišením si návštěvníci budou moci vychutnat možnosti cenami ověnčeného projektoru pro domácí kino PJ-TX200 s technologií 3LCD a obchodní uživatelé budou mít možnost si prohlédnout nejnovější LCD projektor CP-X255 s možností připojení do sítě a LCD projektor CP-X1350 s vysokým jasem určený pro podnikové instalace.“

Televizory s plochou obrazovkou a vysokým rozlišením Picture Master HD – první plazmové obrazovky s vysokým rozlišením H6 1080i

V řadě, kterou tvoří čtyři nové televizory s podporou příjmu vysílání s vysokým rozlišením HD Ready™ a integrovanými tunery digitálního signálu, je vlajkovou lodí model 42PD9700 – první plazmový televizor umožňující zobrazení HD vysílání ve skutečném nativním rozlišení 1080i. Model 42PD9700 využívá úplně nový chip Hitachi a plazmovou technologii pro vytvoření skutečně výjimečného multimediálního televizoru s plochou obrazovkou a nastavuje nový standard pro sledování obrazu s vysokým rozlišením. Televizory Picture Master HD byly navrženy s uplatněním nového vyspělého HD chipsetu Hitachi pro maximální využití možností HD vysílání a dosažení nejvyšší možné kvality obrazu. Mezi další modely televizorů Picture Master HD, které se budou rovněž vystavovat poprvé, patří 55PD9700 (plazmový televizor s úhlopříčkou 55 palců), 37LD9700 (LCD televizor s úhlopříčkou 37 palců) a 32LD9700 (LCD televizor s úhlopříčkou 32 palců).

Šestá generace DVD videokamer

Nová řada multiformátových DVD videokamer Hitachi šesté generace obsahuje modely Movie Master DZ-GX3300E a DZ-GX3200E a dále DZ-GX3100E a DZ-BX35E. Společnost Hitachi, jako vynálezce první DVD videokamery, neustále pokračuje v inovacích a výsledkem je uvedení těchto nových modelů, které zákazníkům nabízejí ucelený výběr – pro nadšence, kteří vyhledávají nejnovější a nejmodernější funkce, stejně jako pro zákazníky, jimž záleží na ceně a kteří chtějí komfort a snadné použití.

Všestranná multiformátová podpora, v tomto oboru jedinečná, znamená, že nové DVD kamery podporují nejoblíbenější a široce dostupné DVD formáty, včetně disků DVD-R, DVD RW, DVD-RAM a DVD+RW. Do této nové řady patří videokamera Movie Master s vysokým rozlišením 3,3 megapixelů s rozšířenou kvalitou obrazu stejně jako 2,0 megapixelový model s veškerými funkcemi, a dále videokamery s CCD snímačem s rozlišením 1,3 megapixelů a 800 K.

Uchováváme Vaše digitální zážitky
Společnost Hitachi na veletrhu Cebit 2006 vystavuje rovněž svou nejnovější řadu vysokokapacitních harddiskových DVD rekordérů. Kromě úplné nabídky evropských produktů si návštěvníci budou moci prohlédnout předvedení prvního harddiskového rekordéru na světě s kapacitou 1 terrabyte (1000 GB) společnosti Hitachi.

Tiskové zprávy

Diskuse