Apple představuje iPod Hi-Fi

12. 3. 2006 12:47    Rubrika: Tiskové zprávy

Apple představuje iPod Hi-Fi. Špičkový reprodukční systém pro iPod mění představy o domácím hi-fi systému

Apple představuje iPod Hi-Fi

Společnost Apple představila zcela nový reprodukční systém iPod Hi-Fi, který v kombinaci s přehrávačem iPod mění představy o domácím hi-fi systému. iPod Hi-Fi přináší vynikající akustický výkon a prostorový zvuk, který se nepodobá žádnému dosavadnímu reprodukčnímu systému pro iPod, a to vše v kompaktním provedení s napájením ze sítě nebo šesti tužkových baterií. Pro maximální pohodlí a jedinečné stereofonní zážitky v jakémkoliv pokoji lze iPod Hi-Fi snadno řídit dálkovým ovládáním Apple Remote.

„Společnost Apple s novým iPod Hi-Fi znovu objevuje domácí hi-fi systém. Jedná se o první příslušenství pro iPod, které zajišťuje dokonale kvalitní reprodukci zvuku z iPodu,” řekl Steve Jobs, CEO společnosti Apple. „Nedostižné zvukové parametry reprodukce iPod Hi-Fi a jedinečný design se zabydlí v jakémkoliv pokoji.“

iPod Hi-Fi byl navržen a vyroben společností Apple tak, aby zajistil bezkonkurenční kvalitu zvuku, realistické podání a optimální hudební výkon. Jeho čistý, kompaktní design obsahuje unikátně izolovaný systém se dvěma speciálně navrženými širokopásmovými reproduktory a jedním vyladěným basovým kanálem. Systém minimalizuje vibrace, maximalizuje kvalitu zvuku a umožňuje uživatelům přehrávat oblíbené skladby přesně v té podobě, jak byly zamýšleny s jasným a bohatým zvukem a hlubokými basy. Reprodukční systém iPod Hi-Fi je vybaven držadlem pro snadné přenášení, demontovatelnou čelní mřížkou s přesným uchycením, dotykovými ovladači hlasitosti, dálkovým ovládáním Apple Remote pro snadný výběr skladby a nastavení hlasitosti z libovolného místa pokoje, univerzálním napájecím zdrojem zabudovaným do kompaktního těla (není potřeba sebou vláčet těžkou kostku napáječe) a v maximálně přenosném režimu umožňuje napájení šesti tužkovými bateriemi.

Systém iPod Hi-Fi je vybaven kolébkou pro snadné připojení všech typů přehrávačů iPod, které po připojení automaticky dobíjí. Prostřednictvím displeje iPodu jsou dostupné funkce, které hudební zážitky z iPod Hi-Fi dále umocní, jako je řízení podání tónů, režim Large Album Art či zrcadlení jednotky. iPod Hi-Fi je dále vybaven univerzálním 3,5mm vstupem, který zpracuje analogový i digitální zvukový signál, a umožňuje tak snadné připojení celé řady dalších zdrojů zvuku. iPod Hi-Fi je kompaktní zařízení, které lze napájet buď přes AC zdroj nebo ze šesti tužkových baterií, což zajišťuje větší flexibilitu než tradiční domácí hi-fi systémy a dokonale se hodí k použití nejen v domácnosti, ale kdekoliv, kam se hodí vysoce kvalitní zvuk.

Společnost Apple souběžně uvedla nová luxusní kožená pouzdra navržená speciálně pro pátou generaci přehrávačů iPod a iPod nano. Pouzdra Leather Case for iPod jsou vyrobena z jemné, ručně vydělané italské kůže s měkkou a trvanlivou podšívkou, která zajišťuje bezpečné uložení a transport přehrávačů iPod či iPod nano.

Ceny a dostupnost

iPod Hi-Fi se dodává s dálkovým ovladačem Apple Remote, demontovatelnou mřížkou, síťovým kabelem a 10 univerzálními Dock adaptéry za cenu 12.900 Kč. Pouzdra Leather Case for iPod jsou dostupná pro 30GB a 60GB modely iPodů a pro iPod nano za jednotnou cenu 3.300 Kč. iPod Hi-Fi a všechny typy koženého pouzdra Leather Case for iPod jsou na českém trhu k dispozici v průběhu března prostřednictvím webového obchodu Apple Store(http://store.apple.cz), v Apple Center (http://www.kinetik.cz/aca/) v ulici Zlatý Anděl 344 (vedle vchodu do metra Anděl ), v obchodech společnosti Apple a u autorizovaných prodejců.

Tiskové zprávy

Diskuse