BenQ-Siemens CF61

14. 3. 2006 12:35    Rubrika: Tiskové zprávy

Multimediální zábava pro lidi na cestách: CF61 udává tón zábavními funkcemi a individuálním vzhledem

BenQ-Siemens CF61

BenQ-Siemens CF61 je telefon, za který se rozhodně nebudete stydět: Ač je to u véčka nezvyklé, můžete si díky výměnným krytům udělat z tohoto trendy multimediálního telefonu módního chameleona, který vám bude kdykoli ladit se sportovním oblečením či se sexy šaty na party. Integrovaný 1,3 megapixelový digitální fotoaparát, který umí vyfotit sérii až devíti fotografií v krátkém časovém rozmezí, vás zabaví na celé hodiny. A co takhle natočit si neotřelý komentář, zatímco fotíte, aby byla vtipná fotka ještě vtipnější? To je s funkcí „Living Picture“ hračka. Díky ní si také budete moci všechny poznámky přehrát, až si budete fotografie prohlížet se svými kamarády.

S BenQ-Siemens CF61 můžete s sebou vždy a všude rovněž mít svou sbírku zamilovaných skladeb – ve všech nejčastějších typech hudebních formátů. Vyměnitelné mikroSD karty s kapacitou až 1 GB vám poskytnou dost místa pro bezpočet hodin hudby. O optimální zvukovou kvalitu se vám postarají stereo sluchátka HHS-190, originální příslušenství BenQ-Siemens. Díky průkopnickému trojrozměrnému zvuku můžete nyní pouštět hudbu rovnou z telefonu k poslechu také svým přátelům. Zároveň se vám na velkém barevném displeji může zobrazovat text písně. Nudu na cestách spolehlivě zaplašíte celou řadou Bluetooth her pro několik hráčů. O tom, kde se koná ta nejlepší party, se vždy dozvíte prostřednictvím SMS a MMS.

Pohodlné handsfree telefonování umožňují praktické doplňky s technologií Bluetooth, jako například sluchátko Headset Bluetooth® HHB-100. Díky vyměnitelné AAA baterii vám vydrží nabité až na dvacet hodin hovoru nebo 10 dní v pohotovostním režimu.

BenQ-Siemens CF61 bude na trhu k dispozici ve druhém čtvrtletí roku 2006. Ceny budou stanoveny lokálně.

Tiskové zprávy

Diskuse