BenQ-Siemens CL71

14. 3. 2006 12:37    Rubrika: Tiskové zprávy

Multimédia v oceněném designu: CL71 je vkusný vysouvací mobil pro znalce

BenQ-Siemens CL71

BenQ-Siemens CL71 není jen všestranný multimediální talent, co se funkcí týče, ale i pravá pastva pro oči. Elegantní design tohoto 17,8 mm tenkého vysouvacího telefonu s jasnými liniemi a povrchem napodobujícím kov si získal porotu prestižní iF Design Award 2006. Stačí se lehce dotknout poloautomatického vysouvacího mechanismu a mobil se jemně otevře: Luxus se zde stává smyslným zážitkem. U tohoto modelu je posílání fotografií, videí či hudby mezi přáteli přes Bluetooth či MMS přímo hračkou.

Důležité životní okamžiky lze přirozeně zachytit integrovaným megapixelovým fotoaparátem se zoomem. Budete-li chtít, lze dokonce vyfotit sérii čtyř fotografií v minimálním časovém rozmezí. Tento kompaktní mobilní telefon rovněž dobře poslouží jako videokamera. Fotografie i videoklipy výborně vyniknou na jasném displeji s vysokým rozlišením. Díky technologii IPS zůstává obraz naprosto jasný i při širokém zorném úhlu. Do stereo sluchátek dodávaných s telefonem je integrován MP3 přehrávač a FM rádio, což zaručuje pestrost akustického výběru, zatímco vyměnitelné mikroSD karty skýtají vysokou kapacitu pro ukládání dat. Vzhledem k malým nárokům na spotřebu energie slibuje BenQ-Siemens CL71 hodiny nerušené multimediální zábavy.

K telefonu lze pro větší pohodlí dokoupit širokou paletu originálního příslušenství BenQ-Siemens, jako například Bluetooth sluchátko a handsfree sadu do auta.

BenQ-Siemens CL71 je dalším telefonem obohacujícím multimediálně pestré produktové portfolio společnosti BenQ Mobile, přitom však nabízí i oceněný design a průkopnickou technologii displeje. Na trhu se objeví ve druhém čtvrtletí roku 2006. Ceny budou stanoveny lokálně.

Tiskové zprávy

Diskuse