BenQ-Siemens E61

14. 3. 2006 12:39    Rubrika: Tiskové zprávy

Hudba v módním hávu: BenQ-Siemens E61 zaujme početnými hudebními funkcemi a úžasným designem

BenQ-Siemens E61

BenQ-Siemens E61 je pastvou jak pro oko, tak pro ucho. Všechny hudební funkce jsou pohodlně dostupné díky speciálním tlačítkům na přední straně telefonu. Hudební přehrávač u telefonu BenQ-Siemens E61 dokáže přehrávat písničky v MP3 a ostatních běžně dostupných formátech až 10 hodin v kuse. Budete-li mít chuť, můžete si zpívat svoje oblíbené písně spolu s kapelou, protože jejich texty běží na barevném displeji telefonu. Vysoce kvalitní reproduktory a stereo sluchátka dodávaná s telefonem přispívají k příjemnému poslechu. BenQ-Siemens E61 však rovněž umožňuje nastavit si zvuk podle individuálního vkusu díky šestipásmovému ekvalizéru. Svými hudebními funkcemi se BenQ-Siemens E61 přizpůsobuje nejnovějším spotřebitelským trendům, které tíhnou k integraci sofistifikovaných hudebních a komunikačních prvků do jednoho přístroje.

A jak se hudba dostane do telefonu? Není nic snadnějšího a rychlejšího než si nahrát oblíbené písničky z PC přes USB kabel (příslušenství) s pomocí aplikace BenQ QSyncer, anebo si posílat nejnovější skladby mezi přáteli a kolegy přes MMS. Na vyměnitelné miniSD kartě s kapacitou až 1 GB je pro hudbu a další záznamy místa opravdu dostatek. Svým ergonomickým klínovitým tvarem na sebe tento hudební mobil okamžitě upoutá pozornost okolí – a navíc se výborně drží. Jako třešnička na designovém dortu pak působí miniaturní vinylová deska ohraničující objektiv integrovaného VGA fotoaparátu se zoomem na spodní straně mobilního telefonu.

BenQ-Siemens E61 bude na trhu k dispozici v prvním čtvrtletí roku 2006 ve stříbrné a oranžové barvě. Ceny budou stanoveny lokálně.

Tiskové zprávy

Diskuse