BenQ-Siemens EL71

14. 3. 2006 12:41    Rubrika: Tiskové zprávy

Nastavujeme standardy designu: ultratenký BenQ-Siemens EL71, vysouvací telefon s exkluzivním kovovým krytem

BenQ-Siemens EL71

Koupě mobilního telefonu je i otázkou vkusu, jak uvádí nedávný celoevropský výzkum veřejného mínění z roku 2005, každý osmý zákazník si kupuje mobil čistě na základě jeho designu. U modelu BenQ-Siemens EL71 budete mít obdivné pohledy svého okolí rozhodně zaručeny. Tento ultratenký vysouvací telefon (16,5 mm) zaujme čistými liniemi a nadčasovou elegancí. Vysoce kvalitní kryt ze skutečného kovu (hořčíku a hliníku) a poloautomatický hladce vysouvací mechanismus ProSLIDE zajišťují luxus, který je vidět i cítit. Díky štíhlému provedení a použitým materiálům patří EL71 k absolutní designové špičce roku 2006.

Na displeji EL71 se také nešetřilo. Z velkého a jasného barevného QVGA displeje se dá skvěle číst i při prudkém slunečním světle. Megapixelový integrovaný fotoaparát vás bude lákat, abyste se jako mávnutím proutku stali kameramany či fotografy. A stačí jen propojit mobil s domácí stereofonní soupravou použitím hudebního kabelu IHM-100 (k dostání jako příslušenství) a v telefonu zabudovaný přehrávač hudby se stane hitem každého večírku. Ať již budete fotografovat, poslouchat hudbu či hrát hry, výměnné mikroSD karty vám k tomu poskytnou dostatek prostoru. K handsfree volání bez překážejících šňůr lze jen doporučit obzvláště lehké a stylové sluchátko Headset Bluetooth HHB-130/131, které se s telefonem spojuje prostřednictvím technologie Bluetooth (k dostání jako originální příslušenství od května 2006). Velmi pohodlné a bezpečné volání v autě vám zase zajistí sada Car Kit Bluetooth SIM HKW-720.

V kombinaci s véčkem EF81 a modelem S68 klasické konstrukce nyní BenQ Mobile nabízí ultratenké mobily z vysoce kvalitního kovu ve všech typových provedeních. Stylový BenQ-Siemens EL71 bude uveden na trh v dubnu 2006 v barvě „křišťálového antracitu“ a krátce nato se na trh dostane i v barvě „opálová čerň“. Ceny budou stanoveny lokálně.