BenQ-Siemens P51

14. 3. 2006 12:31    Rubrika: Tiskové zprávy

Chytrý manažerský telefon a navigátor v jednom: na P51 není co zlepšovat

BenQ-Siemens P51

BenQ Mobile představuje P51, vysoce výkonný, všestranný a kompaktní chytrý telefon založený na operačním systému Windows Mobile 5.0 s nejnovější high-endovou technologii. BenQ-Siemens P51 disponuje širokou paletou moderních manažerských prvků, a je tedy ideálním komunikačním nástrojem pro profesionálního uživatele. Ať už jste na letišti, na nádražním nástupišti nebo na obchodní schůzce, v mobilu BenQ-Siemens P51 budete mít svou kancelář vždy s sebou. Veškerá důležitá data se během chvilky synchronizují s vaším stolním počítačem. Díky funkci Email Push Service budete mít vždy přehled o aktuálních zprávách a budete na ně moci rychle reagovat. Cestou na důležitou schůzku pak třeba můžete provést poslední změny v powerpointové prezentaci. A to není vše: díky integrovanému GPRS a volitelnému navigačnímu řešení do auta již nikdy nebudete bloudit. Klávesnice QWERTY a dotykový displej o úhlopříčce 2,8 palce výrazně zpříjemňují vkládání dat. Díky Bluetooth, USB a WLAN 802.11 b/g se zase můžete připojit k jakékoli síti.

Ergonomická sluchátka Bluetooth Comfort HHB-160/161, jako možné příslušenství, se postarají o optimální zvukovou kvalitu při bezdrátovém handsfree volání. Jakmile se připojíte na síť, budete dokonce moci díky službě Skype telefonovat přes internet. Do široké multimediální výbavy telefonu BenQ-Siemens P51 patří 1,3 megapixelový fotoaparát, který rovněž dokáže natáčet video, stejně jako hudební přehrávač s ekvalizérem a trojrozměrným zvukem. BenQ-Siemens P51 lze ještě rozšířit o řadu funkcí SDIO kartou, kterou jednoduše vsunete do předem připraveného slotu.

S modelem P51 BenQ Mobile rozšiřuje své produktové portfolio o high-endový multimediální telefon určený náročným profesionálním uživatelům. BenQ-Siemens P51 se na trhu objeví v červenci roku 2006 ve stříbrné barvě. Ceny budou stanoveny lokálně.

Více o společnosti BenQ Mobile

Společnost BenQ Mobile je vedoucím hráčem v oblasti bezdrátových komunikačních přístrojů, jež si u spotřebitelů získaly velkou oblibu. Společnost se sídlem v Mnichově (Německo) je jednou ze tří obchodních jednotek firmy BenQ Corporation a držitelem licence Siemens AG.

Společnost BenQ Mobile, jejíž tržby v roce 2004 přesáhly 5,6 miliard eur*, těží ze své globální přítomnosti. Jejích více než 7 000 zaměstnanců pracuje v nejmodernějších zařízeních pro výzkum a vývoj v Aalborgu (Dánsko), Pekingu a Suzhou (Čína), Kamp-Lintfortu, Mnichově a Ulmu (Německo), Manausu (Brazílie), Mexicali (Mexiko), Tchajpei (Tchaj-wan) a Vratislavi (Polsko) a v oddělení pro prodej, marketing a služby. Firma BenQ Mobile využívá společných schopností a zdrojů k výrobě elegantních a kvalitních přístrojů, které zákazníkům přinášejí další možnosti mobility.

* kombinované tržby společnosti BenQ Mobile Phones a divize Mobilních telefonů společnosti Siemens v roce 2004

Tiskové zprávy

Diskuse