Acer - nové LCD monitory

13. 3. 2006 10:39    Rubrika: Tiskové zprávy

V průběhu čtvrtého čtvrtletí roku 2005 společnost Acer znovu potvrdila a posílila své vedoucí postavení v prodeji LCD monitorů na evropském trhu a rovněž upevnila svou pozici na východoevropských trzích. Podle nejnovějších údajů firmy Bryan Norris Associates o prodeji “značkových výrobků” na evropském trhu společnost Acer dále zvýšila prodej LCD monitorů a potvrdila své vedoucí postavení 20% podílem na trhu, čímž zvětšila náskok před přímými konkurenty na trhu.

Acer - nové LCD monitory

Společnost Acer si upevnila první místo v prodeji LCD monitorů v západní Evropě o další procentní bod a tím zvýšila svůj náskok před konkurencí o čtyři body.

V rámci celé Evropy je Acer nejúspěšnější prodejce značkových LCD monitorů v devíti zemích: v České republice, Finsku, Francii, Holandsku, Itálii, Rusku, na Slovensku, ve Španělsku a Švýcarsku. Dále obsadila druhé místo v Belgii, Bosně-Hercegovině, Dánsku, Maďarsku, Německu a Norsku a udržela si uspokojivé třetí místo v Rakousku, Portugalsku a Velké Británii.

Acer chce pokračovat ve svém úspěšném tažení a hodlá uspokojovat stále rostoucí nároky uživatelů neustálým zlepšováním prodejního programu, nabídkou progresivních TFT technologií, inovativních designů a vynikající ergonomie.

Acer Value je řada vysoce kvalitních LCD monitorů s jedinečným poměrem ceny a výkonu. Monitory řady Value dokazují, kam až společnost Acer postoupila v oblasti zdokonalování LCD technologie a designu výrobků, které splňují nároky na ergonomii, práci a zábavu profesionálních i domácích uživatelů.

Nabídka LCD monitorů Acer Value byla rozšířena a v současné době zahrnuje 17”, 19” a 20” panely, jakož i širokoúhlé modely 19”, 20” a 24” displeje pro zobrazení s poměrem stran 16:10.

Nové modely řady Value s dobou odezvy 8 ms a 6 ms, které zaručují dokonale ostrý obraz při špičkové reprodukci digitálního videa i filmů, dokazují odhodlání společnosti Acer nepřetržitě zkracovat návratnost investic v segmentu malých a středně velkých společností i malých a domácích kanceláří.

Krátká doba odezvy ve spojení s kontrastním poměrem 500:1 dokazuje, že nové monitory jsou obzvláště vhodné pro mediální nadšence nebo pro práci s grafickými a CAD aplikacemi.

Kladná odezva, s níž uživatelé přijali širokoúhlé modely se zobrazením s poměrem stran 16:10, prokázala, že strategie společnosti Acer zaměřená na uspokojování stále vyšších nároků trhu je správná. Poptávka po širším obrazu si vyžádala doplnění řady monitorů Acer Value o tři širokoúhlé monitory AL1916w, AL2016w a AL2416w.

Všechny nové modely nabízejí vynikající svítivost 300cd/m2, a tedy zaručují lepší čitelnost grafických a multimediálních aplikací, přičemž automatické vyrovnání obrazu a barevná gradace zajišťuje rychlou a snadnou optimalizaci displeje pro nejrůznější pracovní nároky.

Nové monitory řady Acer Value rovněž vynikají svým propracovaným a elegantním designem, který se hodí k jakémukoli zařízení doma i v kanceláři.

Řada Acer Value zaručuje spolehlivost a pohodlí a současně i snadné nastavení, přičemž ovládací prvky zprostředkují okamžitý přístup i k těm nejnáročnějším režimům zobrazení.

Na LCD monitory Acer je poskytována tříletá záruka typu carry-in.

Tiskové zprávy

Diskuse