Autodesk Forum 2006

15. 3. 2006 15:05    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Autodesk, jejíž produkty a řešení v ČR a SR distribuuje společnost Tech Data Distribution, organizuje již třetí ročník setkání uživatelů, příznivců a přátel produktů Autodesk – Autodesk Forum 2006.

Vzhledem k velkému úspěchu loňského ročníku Autodesk Forum, kterého se zúčastnilo 378 zákazníků, je na co navazovat. I v letošním roce má Autodesk Forum v kalendáři společnosti Autodesk klíčové postavení. Nové technologie z oblasti strojírenství, stavebnictví a infrastruktury proto budou prezentovat nejpovolanější odborníci Autodesku z České republiky i dalších částí světa. Cílem uživatelské konference Autodesk Forum je předat přítomným návštěvníkům co nejkomplexnější informace o všech novinkách z oboru v co možná nejkratším čase a co nejpřirozenějším způsobem. Třetí ročník dnes již tradičního setkání Autodesku a jeho zákazníků proběhne 31. května 2006 v prostorách hotelu Hilton v Praze.

Účastníci akce budou mít možnost se v průběhu dne podrobně seznámit s produktovými novinkami řady 2007 a načerpat aktuální informace o programech, které používají přímo ve své praxi. Očekáván je velký zájem o novinky programu AutoCAD® 2007, který si přítomní budou moci vyzkoušet i prakticky, v rámci workshopu AutoCAD® 2007. Další očekávanou novinkou bude Autodesk Inventor® 11 – strojírenský parametrický CAD systém obsahující další řadu vylepšení. Součástí Autodesk Forum 2006 bude i výstavní část, ve které zúčastněné firmy představí své produkty, řešení a nabízené služby z oblasti hardware a software.

Podrobnější informace o konferenci Autodesk Forum 2006, stejně jako registrační formulář, jsou k dispozici již nyní na adrese: www.autodeskclub.cz/forum. Podrobný program konference bude k dispozici na stejné adrese během měsíce dubna.

O společnosti Autodesk
Autodesk je vedoucí světový dodavatel softwaru pro navrhování a tvorbu digitálního obsahu. Nabízí zákazníkům progresivní podniková řešení tvořená výkonnými technologickými produkty a službami. Autodesk pomáhá zákazníkům v oblasti stavebnictví, výroby, infrastruktury, digitálních médií a bezdrátových datových služeb zvyšovat hodnotu jejich digitálních návrhových dat a dosahovat vyšší účinnosti v životních cyklech projektů.

Tiskové zprávy

Diskuse