Novinky LG Electronics na veletrhu CeBIT 2006:

18. 3. 2006 10:09    Rubrika: Tiskové zprávy

LG Electronics představil na veletrhu CeBIT 2006 v německém Hannoveru své nejnovější produkty a potvrdila tak vedoucí postavení v oblasti multimediálních technologií. Letos se expozice LG nesla pod heslem „Život jako umělecké dílo“. V obvodové stěně svého stánku společnost vystavila nejdražší televizi na světě o úhlopříčce 71 palců orámovanou zlatem. Pohyblivé příčky expozice tvořilo třicet 50“ a osm 42“ plazmových televizí.

Společnost LG získala také řadu ocenění - iF Design Awards v 11 kategoriích a Reddot Design Awards ve 20 kategoriích, což představuje rekordní počet. Notebook se širokoúhlou obrazovkou a procesorem Dual-Core a první projektor na světě pro upevnění na zeď získaly cenu Reddot Design Award „Nejlepší z nejlepších“ (Best of the Best).

Novinky LG Electronics na veletrhu CeBIT 2006:

Plazmová televize se zabudovaným DVR rekordérem
LG uvedla novou plasmovou televizi s integrovaným digitálním video rekordérem, který umožňuje nahrání až 40 hodin digitálního programu a disponuje funkcí kontinuálního automatického záznamu v intervalu 1 hodiny.

Mobilní telefon s příjmem televizního signálu
Společnost LG Electronics představuje široké portfolio DMB mobilních telefonů, které umožňují přijímat DVB-H, satelitní a pozemní televizní signál. Model LG V9000 umožňuje nepřetržité sledování televize až 3 hodiny a pořízení hodinové záznamu. Díky čipu pro příjem DAB/DMB signálu a audiovizuální dekódování, který vyvinula společnost LG, disponuje tento model perfektní kvalitou obrazu. Telefon obsahuje také prostorový surround systém, megapixelový CMOS fotoaparát s autofocusem, MP3 přehrávač, TV přijímač a Bluetooth.

3G telefon LG U880 edice Roberto Cavalli

Telefon LG U880 je jeden z nejstylovějších véčkových mobilů třetí generace, který je tenký pouhých 18,2 mm a zároveň poskytuje funkce kvalitního MP3 přehrávače. Mezi další multimediální vlastnosti telefonu patří videotelefonie a fotoaparát s rozlišením 1,3 megapixelu.

Multimediální telefon LG KG920
LG představilo nejtenčí telefon na světě s označením KG920. Jeho design vychází z koncepce „twist & slim“, která vytváří prostor pro skutečný digitální fotoaparát. Tento 18 mm tenký mobil disponuje CCD fotoaparátem s rozlišením 5 megapixelu, funkcí automatického ostření a dvoupalcovým QVGA LCD displejem pro přehrávání videa ve VGA kvalitě rychlostí 30 fps (snímků za sekundu).

Notebook s procesorem Dual-Core
Společnost LG Electronics uvedla na světový trh nový notebook s procesorem Dual-Core. Jedná se o nový mobilní dvoujádrový procesor, který zvyšuje výkon přenosných počítačů a umožňuje zvládat více úkolů současně.

Tiskové zprávy

Diskuse