Tech Data autorizovaným distributorem produktů Samsung

21. 3. 2006 11:18    Rubrika: Tiskové zprávy

Tech Data Distribution oznámil uzavření distribučního kontraktu se společností Samsung a rozšířila tak své portfolio o dalšího významného výrobce ICT.

Dohoda vstupuje v platnost od 1. dubna 2006 a vztahuje se na distribuci monitorů, tiskáren, multifunkčních zařízení, pevných disků a optických mechanik. Uvedené komodity tak doplní mobilní telefony této značky, na jejichž distribuci podepsala společnost Tech Data Distribution kontrakt již dříve.

„Díky podpisu dalšího kontraktu se společností Samsung můžeme dnes nabídnout svým zákazníkům z řad koncových prodejců ještě větší možnost výběru a tím i více možností jak se uplatnit na současném trhu,“ řekl Ondřej Pavlík, ředitel Tech Data Distribution. „Těší mne to o to více, že se jedná o skutečně významného dodavatele na ICT trhu a hráče se širokým záběrem. Podpisem jediné smlouvy tak rozšiřujeme svou nabídku hned v několika produktových kategoriích.“

O společnosti Samsung

Samsung Electronics Co., Ltd. je globálním lídrem ve výrobě polovodičů, telekomunikační techniky, digitálních médií a technologií pro digitální konvergenci. V roce 2004 dosáhl Samsung Electronics Co., Ltd. tržeb ve výši 55,2 miliard amerických dolarů a čistého zisku ve výši 10,3 miliard amerických dolarů. Tato společnost zaměstnává 113 000 lidí po celém světě, a to ve více než 90 kancelářích ve 48 zemích. Společnost Samsung Electronics Co., Ltd. se skládá z těchto hlavních podnikatelských jednotek: digitální zařízení, digitální zařízení pro média, divize LCD, divize polovodičů a divize telekomunikačních sítí, přičemž v současnosti patří mezi nejrychleji rostoucí značky na světě. Společnost Samsung Electronics je významným výrobcem digitálních televizí, paměťových čipů, mobilních telefonů a TFT-LCD displejů. Dne 15. srpna 2005 bylo v Praze otevřeno zastoupení jihokorejské značky Samsung Electronics Co., Ltd v České republice.

Tiskové zprávy

Diskuse