LG Chocolate - nový mobilní telefon

30. 3. 2006 11:23    Rubrika: Tiskové zprávy

LG uvede na evropský trh nový mobilní telefon LG Chocolate. Elegantní, atraktivní a k sežrání! Telefon LG Chocolate nabízí minimalistický design, který uspokojí každého fanouška stylových věcí

Společnost LG Electronics, světová čtyřka v oblasti mobilních telefonů, uvede 3. května 2006 na evropský trh nový mobilní telefon LG Chocolate. Tento telefon je prvním produktem z nové řady luxusní kolekce mobiních telefonů Premium Series, která kombinuje jedinečnou stylovost s nejmodernějšími technologiemi. V České republice bude telefon dostupný v průběhu června 2006.

Telefon je vybaven „skrytým” LCD displejem, dotykovou klávesnici, která při používání svítí červeně a celou řadou dalších užitečných funkcí. Díky minimalistickému designu je LG Chocolate nezbytným doplňkem pro všechny, kteří si kromě funkcí potrpí i na módu.

Nový model LG Chocolate, který byl na korejský trh uveden v listopadu loňského roku, zaznamenal již za první tři měsíce rekordní prodej 300 000 kusů a obdržel dvě evropské ceny za design (iF Design Award a Red dot Design Award za jedinečný styl a uživatelské rozhraní).

„Chceme, aby naše luxusní kolekce Premium Series nastavila laťku stylovosti a technologické inovace hodně vysoko. Telefon Chocolate je prvním mobilním telefonem, který má dotykovou klávesnici, a vymyká se tradičnímu pojetí vzhledu a povrchových vlastností mobilního telefonu, ale v žádném případě neslevuje z funkčnosti,“ uvedl Simon Hahm, prezident evropské divize LG Electronics Mobile Communications Company.

Česká nezávislá pobočka nadnárodního koncernu LG Electronics byla založena v říjnu 2003, jako oficiální zastoupení LG Electronics pro Českou a Slovenskou Republiku.

LG Electronics vyrábí širokou škálu výrobků, na českém a slovenském trhu nabízí zboží z těchto pěti produktových skupin: klimatizační jednotky, domácí spotřebiče (vysavače, mikrovlnné trouby, chladničky, mrazničky, pračky, sušičky, myčky), spotřební elektronika (televize včetně plazmových, LCD, projekčních a plochých, mikrosystémy, minisystémy, autorádia, MP3 přehrávače, kompletní sortiment DVD / video – přehrávače, rekordéry, kombinované přístroje, systémy domácího kina), IT produkty (MFM, LCD a CRT monitory, optické mechaniky) a mobilní telefony.

Již během své krátké existence se LG výrazně zapsalo do povědomí zákazníků v Čechách i na Slovensku, nejen svými velkými reklamními kampaněmi a nepřehlédnutelným PR, ale také vzrůstající oblibou produktů u zákazníků, což je vidět i na získání hned několika prvenství. V prodeji již během prvního roku působení na trhu v ČR jsme se stali jedničkou: v prodeji monitorů, plazmových televizí, LCD televizí, projekčních televizí a DVD přehrávačů dle počtu prodaných kusů a zároveň dosaženého obratu.

O LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (Korejská burza cenných papírů: 06657.KS) je předním světovým lídrem v oblasti elektronických, informačních a komunikačních produktů, které uspokojují i ty nejnáročnější potřeby zákazníků. S konsolidovanými tržbami ve výši 37,7 miliard amerických dolarů a zahraničním prodejem ve výši 32,6 miliard amerických dolarů (86% z celkového prodeje). Společnost LG Electronics se skládá ze 4 samostatných obchodních společností: Mobilní komunikace, Digitální aplikace, Digitální displeje a Digitální média. LG Electronics zaměstnává více než 72.000 zaměstnanců pracujících v 77 obchodních zastoupeních po celém světě, vlastní 17 výzkumných a vývojových center včetně vlastního designérského centra a 14 továren. Pro více informací o LG Electronics navštivte webové stránky www.lge.com.

(MC) Společnost Mobilní komunikace LG Electronics
Společnost Mobilní komunikace LG Electronics je předním světovým výrobcem telefonů WCDMA (UMTS), CDMA a GSM, a nejrychleji rostoucím výrobcem mobilních telefonů na světě. Společnost nabízí kompletní sortiment řešení pro drátový i bezdrátový přenos a postupným zvyšováním podílu na mezinárodnímu trhu 3G mobilních telefonů rychle upevňuje svůj celosvětový význam.

(DA) Společnost Digitální aplikace LG Electronics
Společnost Digitální aplikace LG Electronics je technologickým lídrem a průkopníkem v přibližování posledních novinek z oblasti domácích spotřebičů nejširší veřejnosti. LG DA poskytuje spotřebitelům kompletní balíček domácích digitální produktů, který zahrnuje klimatizační jednotky, chladničky, mrazničky, pračky, sušičky, vařiče a vysavače, včetně vestavěných spotřebičů. Díky inovacím produktů a kombinacím s „home network“ systémy si výrobky LG vysloužili uznání po celém světě.

(DD) Společnost Digitální displeje LG Electronics
Společnost Digitální Displeje LG Electronics dodává základní technologie pro špičkové digitální produkty a je světovým lídrem, pokud jde o digitální zobrazovací produkty, včetně plazmových televizorů, LCD televizorů a monitorů a televizorů s vysokou kvalitou obrazu (HDTV).

(DM) Společnost Digitální média LG Electronics
Společnost Digitální Média LG Electronics vyrábí digitálně integrované produkty jako jsou audio video systémy, optické mechaniky, počítače a autorádia, se zaměřením na obchod další generace.

Tiskové zprávy

Diskuse