UMAX storage system

30. 3. 2006 11:30    Rubrika: Tiskové zprávy

Jsou okamžiky, které se stanou jen jednou, ať v osobním či pracovním životě, nedají se opakovat a chceme si je navždy prostřednictvím fotografií, videa…. uchovat. V dnešní době nejlépe v elektronické formě. Určitě se každému z Vás v mysli nějaký ten okamžik objeví: vstup do první třídy, maturitní ples, první láska, majáles, Silvestr s přáteli, promoce, pořízení bytu, první krůčky Vašeho potomka, společná oslava narozenin, prázdninová dovolená u moře …, uspořádání úspěšné firemní akce, team building, nafocení produktového portfolia, dokumentace stavebních prací…

UMAX storage system

Abychom si tyto krásné chvíle mohli v průběhu času opět připomínat, měli bychom fotografie, videa, případně nahranou muziku, nezapomenutelné TV pořady… mít dobře uložené. Vzpomínky se vytrácejí, rychle mizí, soubory napadne nějaký virus, omylem je někdo smaže, CD či disketa se může poškodit, ztratit …, a pak je člověk nešťastný.

Pokud budete mít všechny své krásné okamžiky v elektronické podobě uložené v kompaktním síťovém úložišti – UMAX storage system, nikdy si nebudete muset zoufat. UMAX storage system bude pro Vaše cenné okamžiky jakousi bezpečnou šperkovnicí, která je uchrání před okolními zvědavci, umožní těm pravým uživatelům krásné okamžiky společně sdílet, bude řídit přístup k jednotlivým okamžikům Vašeho života – složkám a chránit je pomocí řízeného přístupu.

UMAX storage system poslouží nejen jako ideální doplněk tzv. center domácí zábavy, ale je také vhodným pomocníkem a ochráncem dat pro malé kanceláře a firmy.

UMAX storage system podporuje více systémů (MS Windows, Linux, i MacOS), webové rozhraní. Základní jednotkou systému je diskové pole MNAS-4100 se čtyřmi pozicemi pro pevné SATA disky a RAID řadičem. Integrovaný RAID řadič umožňuje vytvořit disková pole typu 0, 1, a 5, vhodné pro různé způsoby využití.

Pro snadnější výběr pro Vás UMAX připravil a odladil několik konfigurací. Ceny se pohybují již od 16 990 Kč s DPH.

UMAX storage system BASIC
UMAX storage system PERFORMANCE
UMAX storage system DATA CRITICAL

Systém zapojíte jen do elektrické sítě, připojíte se k lokální počítačové síti a je vše připraveno.

Tiskové zprávy

Diskuse