Eurotel ReGonstrukce - nové tarify GO

31. 3. 2006 10:28    Rubrika: Tiskové zprávy

Eurotel Praha, spol. s r.o. začne od 3. dubna 2006 nabízet zákazníkům předplacených služeb nové tarify a inovovaný věrnostní program. Go sady s novými tarify bude nabízet za 45 Kč. Zákazníci, kteří přejdou od konkurence i se svým číslem, získají Go sadu zdarma. Eurotel zároveň oznámil, že prodlužuje pro všechny své zákazníky akční nabídku volání po třetí minutě zdarma až do 31. května. I nadále také platí až do odvolání nabídka garance nejlepších cen mobilních telefonů na trhu.

Začínající jaro přináší radikální změnu pro všechny zákazníky předplacených služeb Eurotelu. Vedoucí operátor přistoupil k totální rekonstrukci dosavadních předplacených tarifů a od 3. dubna nabídne svým zákazníkům předplacených služeb zbrusu nové tarify. Půjde o tři druhy tarifů, jejichž společným prvkem je jednoduchá a přehledná struktura a jednotné ceny po celý den.

„Neustále sledujeme chování našich zákazníků a snažíme se, aby naše služby co nejvíce odrážely jejich aktuální potřeby a požadavky. Proto také přicházíme s novou tarifní strukturou. Nové předplacené tarify jsou přesně takové, jaké je naši zákazníci v současnosti chtějí: jednoduché, přehledné a cenově atraktivní. Jsme přesvědčeni, že ceny těchto tarifů jsou v současnosti nejatraktivnější na trhu,“ říká Andrei Marc Torriani, výkonný ředitel pro rezidenční segment společnosti Eurotel Praha, spol. s r.o. a dodává: „Připravili jsme tři základní tarify. První tarif je určený pro milovníky SMS zpráv, kteří volají jen výjimečně. Druhý tarif nabízí skvělé ceny pro zákazníky, kteří pravidelně dobíjejí svůj kredit. Třetí tarif je připraven pro ty, kteří se při volání nechtějí omezovat, volají do všech sítí i do zahraniční a zároveň nechtějí být svázáni smlouvou.“

Go TXT – …raději posílám SMS, než volám!
Tento tarif je určen především těm zákazníkům, kteří preferují komunikaci přes SMS či MMS zprávy. Cena za volání i za posílání SMS a MMS zprávy je stejná po celý den. Při volání do sítě Eurotelu zaplatí zákazníci 5,90 Kč/min, při volání do ostatních sítí a na pevnou linku 7,40 Kč/min. Velmi atraktivní jsou u tohoto tarifu ceny za zasílání SMS a MMS zpráv, a to pouhé 2 Kč za SMS zprávu a 6,90 Kč za MMS zprávu. Další výhodou tohoto tarifu je jedinečná možnost volby jednoho vybraného čísla, na které mohou zákazníci posílat neomezené množství SMS zpráv zdarma. Tento týdenní balíček je až do konce dubna úplně zdarma. Poté zákazníci za jeho aktivaci a využívání zaplatí 35 Kč týdně.

Eurotel Go MIX – jedinečné ceny volání a SMS pro ty, kteří pravidelně dobíjejí
Druhý tarif je určen pro zákazníky, kteří často a pravidelně dobíjejí svůj kredit. Tarif umožňuje zákazníkům, aby se sami rozhodli, kolik zaplatí v následujícím měsíci za telefonování a zasílání SMS zpráv a získali tak možnost při častém dobíjení ušetřit významné částky. Při dobití kreditu celkovou částkou alespoň 400 Kč v jednom měsíci, získají v následujícím měsíci automaticky nárok na zvýhodněné ceny za volání a posílání SMS zpráv. Díky tomu mohou zákazníci posílat SMS již za 1,40 Kč a volat za 3,60 Kč/min do sítě Eurotelu po celý den.

Měsíční dobití Eurotel Ostatní sítě a pevná linka SMS MMS
400 Kč a více 3,6 6,8 1,4 9,5
0 – 399 Kč 6,3 7,3 2,8 9,5

Eurotel Fajn – pro ty, kteří chtějí volat a posílat SMS zprávy kdykoliv do všech sítí a přitom se nechtějí vázat
Tarif Eurotel Fajn je určen pro ty, kteří často volají, posílají SMS zprávy do všech sítí, volají do zahraničí a přitom se nechtějí vázat smlouvou. I pro ně jsou připraveny ceny, které jsou po celý den stejné. Navíc jsou stejné jak pro volání do sítě Eurotelu tak pro volání do ostatních sítí a pevné sítě! Za volání zaplatí zákazníci 5,50 Kč/min, za zaslání SMS zprávy 3,20 Kč a za MMS zprávu 9,50 Kč. K tomuto tarifu je ideálním doplňkem služba Víkendová volání zdarma. Jde o balíček víkendového volání v ceně 50 Kč, díky kterému lze volat v síti Eurotelu po celý víkend zadarmo. S tarifem Eurotel Fajn mohou zákazníci také výhodně volat do vybraných zahraničních zemí. V rámci služby Net Call *55 zaplatí např. při volání na Slovensko 3,90 Kč/min, do Ruska 4,90 Kč/min, Polska či Velké Británie 7,90 Kč.

Celý duben ceny Go sad s novými tarify za 45 Kč, při přechodu od konkurence zdarma
Pro nové zákazníky jsou připraveny dvě Go sady s přednastavenými tarify Go TXT a Eurotel Fajn. Go sadu s tarifem Go TXT mohou zákazníci zakoupit za pouhých 95 Kč. Tato Go sada obsahuje navíc padesátikorunový vstupní kredit. To znamená, že SIM karta stojí pouze 45 Kč. Sada s tarifem Eurotel Fajn stojí 245 Kč a obsahuje vstupní kredit ve výši 200 Kč. Zákazník tedy zaplatí za tuto sadu také pouhých 45 Kč. Pro zákazníky, kteří se rozhodnou přejít k Eurotelu od konkurenčních operátorů i s telefonním číslem, je připravena akční nabídka, v rámci které získají SIM kartu zdarma. Zákazníci zaplatí pouze vstupní kredit ve výši 300 Kč.

Přechod mezi tarify
Zákazníci při přechodu z dosavadních tarifů na nové tarify nezaplatí žádný poplatek. Během celého dubna mají také možnost si vyzkoušet všechny nové tarify, aniž by museli při přechodu mezi nimi cokoli platit. Od 1. května pak bude první přechod z tarifu na tarif zdarma a za každý další přechod bude účtován poplatek 95 Kč.

Go Bod Plus – nový věrnostní program pro zákazníky předplacených služeb
Od 3. dubna také platí pro zákazníky předplacených služeb inovovaný věrnostní program, v rámci kterého mohou zákazníci získat až 40% bonus na dobití. Po bezplatném přihlášení do programu pomocí SMS zprávy ve tvaru “GOBOD P“ odeslané na číslo 999220 získávají zákazníci za každé dobití kreditu body (1 Kč = 1 bod). Další body zákazníci získávají za svou věrnost Eurotelu. Čím déle používají svou SIM kartu od Eurotelu a čím více dobíjejí svůj kredit, tím více získávají věrnostních bodů, které mohou následující měsíc využít k dobití svého kreditu.

Volání po 3. minutě zdarma až do konce dubna května, Garance nejlepších cen do odvolání
Vedle spuštění nových předplacených tarifů zůstávají v platnosti i některé akční nabídky, které jsou určeny také pro zákazníky paušálních služeb. To platí i o nabídce volání po 3. minutě zdarma. „Z původně vánočního dárku našim zákazníkům se stal opravdový hit, který táhne. Zákazníci mohou volat celou hodinu, ale platí pouze za první tři minuty hovoru. Nejdříve jsme chtěli tuto nabídku ukončit k poslednímu prosincovému dni, ale ohlas zákazníků nás přiměl tuto akci prodloužit až do konce května,“ říká Andrei Marc Torriani a počítá: “Od začátku akce 7. listopadu 2005 jsme až do konce minulého týdne našim zákazníkům poskytli téměř 127 milionů minut zdarma. Go zákazníci provolali zdarma 62 milionů minut a paušální zákazníci dokonce téměř 65 milionů minut.“

Nadále také platí bezkonkurenční nabídka garance nejlepší ceny mobilních telefonů. Zakoupí-li zákazníci u Eurotelu ve značkových prodejnách mobilní telefon a během 14 dnů od nákupu prokáží, že stejný typ telefonu lze zakoupit jinde levněji, bude jim v rámci odebíraných služeb poskytnuta sleva ve výši rozdílu cen a navíc přiznáno dalších 10 % z rozdílu cen. Tato nabídka platí až do odvolání pro všechny nové i stávající zákazníky paušálních i předplacených služeb.

Tiskové zprávy

Diskuse