APC - napájení pro notebooky a mobilní zařízení

6. 4. 2006 13:27    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost American Power Conversion rozšířila svou oceněnou řadu mobilního příslušenství. APC představila novou řadu převodníků stejnosměrného proudu na střídavý

Společnost American Power Conversion, přední světový dodavatel řešení pro dostupnost napájení, představila další přírůstky své řady mobilních příslušenství – modernizované převodníky stejnosměrného proudu na střídavý. APC díky nim mobilním uživatelům ještě více usnadňuje přístup k napájení pro notebooky a mobilní zařízení.

„Konzumenti a profesionálové neustále rozšiřují hranice mobilního pracoviště.
Stále více tak potřebují dostupnost spolehlivého střídavého proudu,“ řekl generální manažer skupiny Consumer Network Solution Group společnosti APC Joe Loberti. „Společnost APC proto rozšiřuje svou řadu mobilního příslušenství o tyto nové převodníky.“

Nové převodníky stejnosměrného proudu na střídavý od společnosti APC mají následující funkce: Lze je zapojit do jakéhokoliv autozapalovače (12 voltové napájecí zdířky) a dokáží zajistit nepřetržité napájení 150 watty střídavého proudu, což je více než dostatečné množství i pro ty největší notebooky a další mobilní zařízení, jako jsou tiskárny, nabíječky baterií atd. Druhý model z aktuální nabídky obsahuje i adaptér do letadla, takže ho lze používat v mnoha současných letadlech. Oba modely mají LED indikátory stavu, které ukazují, zda je zařízení připojeno k dostačujícímu zdroji elektřiny. (Poznámka: V letadle lze získat maximálně 75 wattů nepřetržitého napájení).