Sony Ericsson W700i - elegantní WALKMAN mobil

6. 4. 2006 13:24    Rubrika: Tiskové zprávy

Sony Ericsson představilo nový přírůstek do řady Walkman mobilů. Stylový přístroj titanově zlaté barvy s označením W700i nabízí hudební přehrávač Walkman a dvoumegapixelový fotoaparát. Na dodávanou paměťovou kartu s kapacitou 256 MB se vejde až šest hudebních alb v digitální kvalitě. Již osmý Walkman mobil Sony Ericsson rozšiřuje díky svému decentnímu designu okruh potenciálních uživatelů hudebních telefonů.

Sony Ericsson W700i - elegantní WALKMAN mobil

„W700i je odkazem na první Walkman mobil W800i. Nový přístroj je určen každému, kdo chce mobilní telefon s kvalitním hudebním přehrávačem pro příležitostný poslech hudby,“ říká Jan W\xE4reby, výkonný viceprezident pro prodej a marketing společnosti Sony Ericsson.

Walkman mobil W700i je dodáván spolu s kvalitními stereo sluchátky. Ta si může díky redukci na standardní 3,5 mm konektor jack uživatel snadno vyměnit za svá oblíbená. Hudební přehrávač podporuje formáty MP3 a AAC. Přístroj podporuje paměťové karty Memory Stick PRO Duo – 256MB karta je v balení, dokoupit lze paměťové karty s kapacitou až 2 GB. Na ty lze uložit až 47 hudebních CD, což plně postačuje na dlouhé cesty.

Hudební přehrávač je možné používat i při vypnutém telefonu (vysílací části), například při cestě letadlem. Skladby lze do telefonu snadno nahrát přímo z internetu nebo pomocí počítače a přiloženého softwaru Disk2Phone. S jeho pomocí lze soubory rovněž přehledně prohlížet, třídit, vyhledávat nebo mazat. Veškerý multimediální obsah lze sdílet díky MMS, Bluetooth, infraportu nebo připojením k počítači pomocí USB kabelu.

Pro Walkman mobily Sony Ericsson je připravena řada hudebního příslušenství. Mezi to patří například kapesní reproduktory MPS-60, přenosný audio systém MDS-60 nebo velké množství bezdrátových náhlavních souprav a automobilových handsfree.

Walkman mobil Sony Ericsson W700 bude uveden na trh v průběhu druhého čtvrtletí tohoto roku v titanově zlaté barvě v následujících provedeních:

W700i – třípásmový GSM/GPRS (900/1800/1900 MHz) pro Evropu, Afriku, oblast Středního východu a Asijsko-Pacifickou oblast

W700c – třířpásmový GSM/GPRS (900/1800/1900 MHz) pro pevninskou Čínu

Sony Ericsson W700i – charakteristiky:

Hudba a zábava:
Přehrávač Walkman®
Podpora souborů MP3 a AAC
Hudební mód (používání přehrávače při vypnutém telefonu)
256MB paměťová karta v balení
Doba přehrávání hudby: až 30 hodin
Grafický ekvalizér a Mega Bass™
PC software Disc2Phone
Stereo sluchátka v balení
FM rádio s RDS
Music DJ™
PlayNow™
Hlasitý odposlech
Streaming videa
Java MIDP 2.0
2D a 3D hry
Ochrana autorských práv OMA fáze 1

Obrázky:
Dvoumegapixelový fotoaparát
4 x digitální zoom
1,8" TFT displej 176 x 220 pixelů s 262 tisíci barev
Používání fotoaparátu v horizontální poloze
Přisvětlení
Nahrávání a přehrávání videa
Podpora souborů 3GP a MPEG-4

Zprávy:
E-mail
SMS a MMS
Instant messaging
Prediktivní vkládání textu

Připojení:
Třípásmový GSM/GPRS (900/1800/1900 MHz)
WAP 2.0 XHTML
Bluetooth 2.0
USB 2.0
Funkce Mass Storage
USB kabel v balení
Slot pro paměťové karty Memory Stick PRO Duo
IrDA
Modem
Synchronizace s PC

Tiskové zprávy

Diskuse